Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
N.Ferry
üzenetére
Szerintem a 290-es sorozat ki fog maradni az életemből. Nincs belőle olyan hűtős (a ref nem opció a hangereje miatt), ami nem a lapra fújja a meleg felét. Ezenkívül nekem fontos az analóg monitor kezelése, ami itt kuka. Ezenfelül a multimonitor fogyasztása botrány, a Tahiti se baráti, de ez még ráver vagy 10W-ot, DXVA lejátszásnál meg 20-at. Ezenkívül nálam nem opció ezekkel a hibákkal, nekem nem fér bele havi egy BS-sem.
Mindezek mellett az ár/érték mutató se valami fényes, 20%-al ha gyorsabb lehet a 280X-emnél, miközben 40-50%-al drágább. Ettől függetlenül szívesen olvasom a topikot, mert érdekel, mit tud a cucc, mik a tapasztalatok, de minél többet olvasok, annál inkább arra jutok, hogy sokáig lesz még barátom a jó kis tuningos 280X Vapor-X-em.(#9136) Th1sN04ll: Nem hinném, hogy túlliheged. Nekem egy VGA kártya esetén az egészen minimum az, hogy 2D munkánál beton stabil legyen. Játék közben nagyon ritkán kisebb gondokat lenyelek, de hogy munka közben, pláne BS-el összedőljön a gép, az nálam teljesen esélytelen, azonnal cserélném másra, ha biztos lennék benne, hogy a VGA okozta. 16GB ramom is azért van, hogy ne kelljen ki-be csukogatni a cuccokat, amivel dolgozok, csak mire mindent kinyitok egy újraindtás után az vagy 15-20 perc.... Nemhogy ha dolgoztál, és mondjuk többórás munkád megy még plusszba a levesbe....

Szerintem kifejezetten türelmes vagy. Nekem a friss Z87 lapom okozott a hivatalos BIOS-okkal heti 1-2BS-t, 2-3 után jobb, hogy nem látta a gép a fejem, szerencsére egy BETA BIOS megoldotta, különben az is azonnal csere lett volna. De az tuti, hogy még 4-5 BS után apró darabokban végezte volna, szval előbb lépnem kellett volna.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindezek mellett az ár/érték mutató se valami fényes, 20%-al ha gyorsabb lehet a 280X-emnél, miközben 40-50%-al drágább. Ettől függetlenül szívesen olvasom a topikot, mert érdekel, mit tud a cucc, mik a tapasztalatok, de minél többet olvasok, annál inkább arra jutok, hogy sokáig lesz még barátom a jó kis tuningos 280X Vapor-X-em.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)