- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Jiayu G2F
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nelman
tag
válasz
pcsabat
üzenetére
Kinek mi és mennyit ér meg az elég szubjektív úgy gondolom.
Az XFX tápok 30-tól kezdődnek a minőségi tápegységek terén. Nem gondolom, hogy egy 18-20 ezres nekem a maga 1-2 év garijával megfelelne, de ez is szubjektív dolog. Az alább említett thermaltake táp 8 éves jelenleg és mai napig tökéletesen teszi a dolgát egy új gépben. 
Szerintem ezekhez a kártyákhoz egy erősebb gép való, amik valószínűleg némi tuningot is kapnak ennek megfelelően. Így egy játékos gép manapság kell, hogy rendelkezzem minimum egy 600W bronze hatékonyságú táppal, de ez is csak az én véleményem. Olvastam valamelyik tesztben, hogy egy platina 520w-os FSP táppal tesztelték az r9 390-et. Nem csuklott meg tőle, így valószínű, hogy egy gold és egy bronz sem tesz így. Azonban minden a valóságban dől el. Én annak a híve vagyok, hogy ha nagyobbat, erősebbet, drágábbat veszek, akkor baj nem érhet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- Videószerkesztés
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az XFX tápok 30-tól kezdődnek a minőségi tápegységek terén. Nem gondolom, hogy egy 18-20 ezres nekem a maga 1-2 év garijával megfelelne, de ez is szubjektív dolog. Az alább említett thermaltake táp 8 éves jelenleg és mai napig tökéletesen teszi a dolgát egy új gépben.