- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nem tudom... Érdekes dolgok ezek. Annyiból gyanús nekem a lap, hogy pl. asdxv-nél az előző 7970-e sem ébredt fel, ha aludni ment a monitor (zerocore), se a mostani 290-ese nem ébred fel, ugyanazon hardverkörnyezetben [link]. A GTX770-ével nem emlékszem, hogy ilyen gondja lett volna.
Ugyanakkor saját tapasztalatomból azt is tudom, hogy nálam egyetlen alkalommal sem volt ezzel gond Tahiti kártyával, pedig volt Giga Z77X-D3H lapom többféle BIOS-al alattuk, Asrock B85 Pro4 lap, Gigabyte Z77-D3H, Gigabyte Z87X-D3H. Mindegyik hibátlanul kelt/ébredt kikapcsolt monitorból, amelyiket altattam, abból is. A kártyák, amik jártak ezekben a lapokban: Sapphire 7870 XT, Sapphire 7970 OC BOOST 4-féle gyári BIOS-verzióval, MSI 7870 TF3 OC, PowerColor 7950 "v2", Asus 7970 refi, Sapphire 280X Vapor-X 3-féle BIOS-al, és Sapphire 280X Toxic. Némelyikből több példány is megfordult nálam. Ezenkívül jópár végleges és béta driver is volt alattuk. Szóval pokoli érdekes dolgok ezek....
Persze, lehet, csak szerencsém volt, de azért hogy egyik sem. 
Mondjuk minden kártyám "Legacy" BIOS-al ment, win7 64bit SP1 volt alatta, Fast Boot is ki volt kapcsolva, mert nekem az csak bajt okozhatna. Energiatakarékosságok be voltak kapcsolva. VRAM órajeleket sem csökkentettem.
Ja, igen, és a Giga 290 WF3-asom is megfordult egy Giga Z87X-D3H-ban, és utána egy Giga Z97X-Gaming 5-ben is, és ott sem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze, lehet, csak szerencsém volt, de azért hogy egyik sem.