Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz ffodi #24694 üzenetére

Nem tudom... Érdekes dolgok ezek. Annyiból gyanús nekem a lap, hogy pl. asdxv-nél az előző 7970-e sem ébredt fel, ha aludni ment a monitor (zerocore), se a mostani 290-ese nem ébred fel, ugyanazon hardverkörnyezetben [link]. A GTX770-ével nem emlékszem, hogy ilyen gondja lett volna.

Ugyanakkor saját tapasztalatomból azt is tudom, hogy nálam egyetlen alkalommal sem volt ezzel gond Tahiti kártyával, pedig volt Giga Z77X-D3H lapom többféle BIOS-al alattuk, Asrock B85 Pro4 lap, Gigabyte Z77-D3H, Gigabyte Z87X-D3H. Mindegyik hibátlanul kelt/ébredt kikapcsolt monitorból, amelyiket altattam, abból is. A kártyák, amik jártak ezekben a lapokban: Sapphire 7870 XT, Sapphire 7970 OC BOOST 4-féle gyári BIOS-verzióval, MSI 7870 TF3 OC, PowerColor 7950 "v2", Asus 7970 refi, Sapphire 280X Vapor-X 3-féle BIOS-al, és Sapphire 280X Toxic. Némelyikből több példány is megfordult nálam. Ezenkívül jópár végleges és béta driver is volt alattuk. Szóval pokoli érdekes dolgok ezek.... :R Persze, lehet, csak szerencsém volt, de azért hogy egyik sem. :U
    Mondjuk minden kártyám "Legacy" BIOS-al ment, win7 64bit SP1 volt alatta, Fast Boot is ki volt kapcsolva, mert nekem az csak bajt okozhatna. Energiatakarékosságok be voltak kapcsolva. VRAM órajeleket sem csökkentettem. :)
    Ja, igen, és a Giga 290 WF3-asom is megfordult egy Giga Z87X-D3H-ban, és utána egy Giga Z97X-Gaming 5-ben is, és ott sem volt gond. :)

Új hozzászólás Aktív témák