- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
kulcsarbence #20416 üzenetére
most fogom a fejem
miért lenne baja töle?a legjobb ha kikapcsoloda catalyst overdrive-ot és felrakol egy sapphire trixx vagy msi afterburner programot amin tudsz csinálni saját veni profil.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
asvald #20207 üzenetére
hawaii info programmal megtudod nézni a pontos tipusát a ramodnak, a techpower oldalon ha rámész a biosra ottis irja az hogy hynix .... vagy elpida .....x féle ramokhoz jo.dos alol rakd rá atiflash programmal.youtubon is fentvan hogy kell atin biost cseréni dos alol.kb fél perces mutatvány és kész
-
fatal1ty1984
őstag
ugy néz ki,hogy én megtaláltam a bs forrását.egyszerüen nembirja a memoria a gyári értéket és ennyi. 1400 gyárirol bios cserével letetem 1300-ra és láss csodát azota egyszersem hibázott a kártya.már csak az lenne jobb ha lenne egy olyan bios editor amivel a memoria feszbe bele lehetne piszkálni,hogy picit többet kapjon és akkor valoszinü nemkellene visszavenni.
-
fatal1ty1984
őstag
én ahogy néztem bs hiba a vram alacsony fesz miatt van.én pl tegnap rátoltam a vaporra egy trix biost ami 1000/1300 és gpuz szerint ugyanannyi feszt kap a kárty mint az 1030/1400-as biossal viszont hiba nélkül megy azota.viszont ahogy 1400-ra felrakom a vram-ot és nyomok egy apply gombot azonnal bs.ez kb ugyanaz a hiba lesz mint anno volt a 7970 lighting-okkal.kellene egy bios editor amivel lehetne egy picit több feszt adni a ramoknak és megszünne a hiba.viszont igy cseréltetem énis.mert oc kártyánál az a minimum,hogy a gyári adatokat tudja és akkor még nemis kér sokat az ember a gyártotol de igy akkor mind1 lenne ha megvenné az ember az olcsobb trix-et és örül.
vasárnap azért még felrakok egy win7-et,nehogy a 8 miatt problémázzon a kártya,de a dobozo viszont 8 és 8.1 kompatibilitás is felvan tüntetve -
fatal1ty1984
őstag
na nekem megoldodott ugylátszik a bs probléma. simán csak szarul volt felhuzva procim az uj bios után+a memoria is 2000mhz helyett csak 1600ra volt állitva totál srossz idözitésekkel xD probakép toltam egy 3orás bf4-et és alt tabbal ki be lépkedtem,aztán totál letettem tálcára és hiába ugrált a memoria hibátlanul ment 77fokon 1140-en
-
fatal1ty1984
őstag
kinek mennyi feszt kér a kártya 1100mhz-hez?nállam +50mv offset
-
fatal1ty1984
őstag
ahogy irtad másfél évig tuti nemkell cserélni.én pl bf4-et játszok egyedül és eddig 1db 7970 volt a gépben 1300ra huzva és FHD-ban teljesen elég volt a bf4-re.egyedül azért váltottam mert 100k alatt intézett haver egy 290oc vapor -x nekem,másik haver meg blokkal együtt elvitte a régi 7970-est.
-
fatal1ty1984
őstag
sziasztok,ma jöt hozzám egy sapphire r290oc vapor-x és olyan problmám lenne,hogy random bedob egy black screen-t.
a gépen windows 8 entreprise x64 van
legujabb catalystés azt néztem a cpu-z monitorozáson,hogy a gpu clock az ugrál 300 és 600mhz között kb még sima chrome böngészö alatt is. ilyet sosem láttam a 7970-nél.ott atzom stabilan 300-on ment a gpu.
valakinek valami ötlet erre ?
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
krisztian922 #2303 üzenetére
a gyártok szbaják meg mikortol lehet modositott kártyákat árulni
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Motion_Blur #2177 üzenetére
érdekes mert nállam a 7970 megsem moccan 300-mhzröl netezés és filmezés küözben
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
ricshard444 #2039 üzenetére
nekem 1 évig volt huzva 7-es iossal és semmi gond nemvolt vele.mai napig teszi a dolgát vizzel hütve az uj tulajnál.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
Firestormhun #1274 üzenetére
-
fatal1ty1984
őstag
uj egy bf4 bencket senki sen tud tolni vagy mivan ezzel a topical? 7970-be ezt beirtam és 5 perc mulva már jötte az eredmények
-
fatal1ty1984
őstag
valaki lefutattna 290x-el egy heaven benchmarkot preset : extreme módban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest