- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Furmark a legfrissebb, a kapcsoló performance állásban, a venti automatikus szabályzáson van. Utóbbit akkor majd feltolom 100%-ra még vizezés előtt, kipróbálom úgy is. Gondolom a VRM is kap ekkor már kellő hűtést. Ennek hőfokát méri valami beépített szenzor? És mivel monitorozható?
Ami még érdekes, hogy az ASUS Tweak (legújabb) nem tudja monitorozni a GPU memória kihasználtságát. AIDA64 viszont igen (GPU dedicated memory).
a GPU órajel 1050MHz-re van beállítva, de a teszt alatt egyből csak 1000MHz a csúcs. Memória 5400MHz.Egyébként GTX680 után nagyon elégedett vagyok a kártyával eddig. Kivéve az Eyeinfinity-t, bár itt lehet én hibáztam, nem működik jelenleg: legújabb Catalyst-ban (nem BETA, AMD oldalról az omega driver) aktiváláskor 3 fekete képernyő és csak a reset gomb segít.
Jelenleg 1 DVI, 1 HDMI és 1 DP van használva. Olvasgattam neten, Eyeinf. így nem működik? Itt találtam Display combinations-t. Ez a táblázat (oldal alja) általános érvényű, így az ASUS-ra is vonatkozik? Nálam 3x1 landscape van, így a HDMI-t felejtsem el és legyen DVI-DVI-DP?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest