Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chrys_

addikt

Furmark a legfrissebb, a kapcsoló performance állásban, a venti automatikus szabályzáson van. Utóbbit akkor majd feltolom 100%-ra még vizezés előtt, kipróbálom úgy is. Gondolom a VRM is kap ekkor már kellő hűtést. Ennek hőfokát méri valami beépített szenzor? És mivel monitorozható?
    Ami még érdekes, hogy az ASUS Tweak (legújabb) nem tudja monitorozni a GPU memória kihasználtságát. AIDA64 viszont igen (GPU dedicated memory).
    a GPU órajel 1050MHz-re van beállítva, de a teszt alatt egyből csak 1000MHz a csúcs. Memória 5400MHz.

Egyébként GTX680 után nagyon elégedett vagyok a kártyával eddig. Kivéve az Eyeinfinity-t, bár itt lehet én hibáztam, nem működik jelenleg: legújabb Catalyst-ban (nem BETA, AMD oldalról az omega driver) aktiváláskor 3 fekete képernyő és csak a reset gomb segít.
    Jelenleg 1 DVI, 1 HDMI és 1 DP van használva. Olvasgattam neten, Eyeinf. így nem működik? Itt találtam Display combinations-t. Ez a táblázat (oldal alja) általános érvényű, így az ASUS-ra is vonatkozik? Nálam 3x1 landscape van, így a HDMI-t felejtsem el és legyen DVI-DVI-DP?

Új hozzászólás Aktív témák