-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin66
senior tag
-
Cyberboy42
senior tag
válasz
Pakmara #27794 üzenetére
nincs vele semmi gond, amennyiben hajlandó vagy a textúrák jócskán visszavenni néhány játékban, most nem a CSGO-rol van szó ami beéri 3 gia vrammal maxon... vagy a battlefield 1 is pl. 3,5-el zabáll maxon. úgy általában a single player játékok maik igazán magas felbontású textúrákat használnak.
-
HSM
félisten
válasz
Pakmara #27791 üzenetére
No, meg sokszor a teszteken át sem jön.. Még mikor 4850-em volt, ott is ment hogy elég az 512MB-os, közben meg a Crysis olyan volt rajta max grafikán (főleg nagyobb pályákon), hogy minden egyes zoom-oláskor bedadogott, plusz ugyanez minden fordulásnál. Az FPS-en nem látszott, nem nagyon volt mérhető, az élmény viszont ég és föld volt ehhez képest a vajsima 1GB-ossal.... Csak így saját bőrön megtapasztalni ezt és kártyát cserélgetni nem feltétlen olcsó szórakozás...
-
madagaszkar
tag
válasz
Pakmara #27754 üzenetére
Üdv!
Én is ugyan azt az alzás sapphire (RX 580 Nitro+ 4 Gb) kártyát rendeltem amit te. A Sapphire honlapján a specifikációknál azt írják, hogy 1 x 8-pin + 1 x 6-pin (optional) AUX Power Connector. Az én tápegységemen viszont csak 1 db 6+2-es pin csatlakozó van. Szabad csatlakozó ezen kívül csak ez a kettő van.. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom majd csatlakoztatni az említett vga kártyát a táphoz ha nem rendelkezem annyi kivezetéssel. Teljesen laikus vagyok a dologhoz, remélem nem feleslegesen vásároltam a fiamnak és valahogyan tudjuk majd használni.A jelenlegi kártyám egy GTX 750 Ti.
Ebben kérném a segítségeteket.
Előre is köszönöm a válaszokat.
A tápom CHIEFTEC IARENA GPA-450S. Ennek a cseréjére már nincs keretem sajnos. -
Cyberboy42
senior tag
válasz
Pakmara #27685 üzenetére
az 0-30% bizonyt reélis... ugyanis nem mindegy milyen játékkal játszol, és az mennyi Vramot eszik... ugyamnakkor minden játékban lehet csökkenteni a textúrák felbontásán, ugye az zabálja le leginkább.... például a BF1 maximum beálításokon 3,5 giga VRAMOT eszik, amibő egyből kitünik hogy ezt a 4 gigás kártyákhoz optimalizálták... magyarul férjenek bele maxon. Tomb Raider meg lazán bezabáll 7,5 gigát, tehát ha ott nem csökkented a minőséget akkor akadni fog. az ilyen PUBG meg annyira kiszámíthatatlan, hogy talán seki sem játszik vele ultrán
-
HSM
félisten
válasz
Pakmara #27685 üzenetére
Körülbelül így. Ha a játék belefér a 4GB-ba, ott közel 0% (hiszen akkor csak a 8GB magasabb memória órajele hoz valamit a konyhára), ahol viszont jóval több kellene neki, ott a 4GB-os először laggolós lesz, utána az FPS is egyre jobban földbe áll.
Lásd pl. a BF5 és a 3GB-os 1060-ast vs. 6GB-ost és a 4GB RX570-et: [link].
Én úgy gondolom, ez a GPU bőven elég erős 8GB használatához, ha a játék is partner benne, de mérsékeltebb textúraminőségi beállításokkal a 4GB is használható lehet a problémásabb címekben is. Mondjuk nekem az RX560 is 4GB-os volt, és fele ennyi erővel is vidáman hajtott 3-3,5GB közötti memóriafoglalással játékokat... -
HSM
félisten
válasz
Pakmara #27682 üzenetére
Semennyire nem hangos, nekem a 8GB-os van, de felépítésre ugyanaz. Kifejezetten halk, fix 1340/2000Mhz-en, főleg pici alulfeszeléssel, az egyik legjobb RX580 konstrukció.
Ez pl. BF1 alapbeállításokon, agyig terhelő grafikai beállításon, és ehhez képest még -50mV-ot vidáman bír: [link].
Normál játéknál 1200rpm-en szokott lenni, 67 fokon a saját profilommal, alulfeszelve, 1340/2000Mhz-en feltolt áramfelvétel limitekkel.Számomra 1400rpm-ig a praktikusan hangtalan kategória, a környezeti zajok elnyomják, de 1600-ig is még bőven jó, fölötte kezd egyre több szélzaj lenni, de ahhoz már masszívan az 1340Mhz-es alapórajel fölé kell menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged