- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
#70516736 #12951 üzenetére
az laza
de mondjuk említettem nekik h a kártya se az igazi (bár nyílván nem fejtettem ki, nem akartam h bármibe is belekössenek)
én azért a brutális coil whine (és ennél a kártyánál tényleg rögtön terhelésnél előjön a folyamatos és hangos zaj, nem csak magas fps-nél stb..) és a 90C-os gpu hőmérséklet (80%-90%-os szerintem über hangos ventik mellett) miatt nem igazán bíztatnék senkit rá
de döbbenet h nem nyomnak rá legalább egy tesztet (mert előbbi szerintem nem csak nálam lesz/lenne jelenség, mégha tudom h sok összetevő csillagállása is okozhatja)
az meg a másik pofátlanság, h már hirdetik, tehát "elbírálta" a telephely, a pénz megindítása valahogy mégse akar összejönni. De 2-3 mnapot mondtak, szval adok nekik időt
-
PlayMax
nagyúr
válasz
#70516736 #8751 üzenetére
Igen ,sajnos mindig minőségibb!
Mindenre el lehet ezt már mondani manapság ,élelmiszerekről és ruházatokról egyaránt.Olcsóbb felhasználás ,kisebb költségvetésű gyártások mind a termék rovására mennek. Hosszas hardver ismeret mellett már csak én is inkább a minőségibb termékekre hajtok ,nekem ne zúgjon-csattogjon ,melegedjen vagy bármi más ,nem fog földhöz vágni kb. +5k ha már majdnem 100 ezres értékű alkatrészt vásárolok.
Nem hordok kínai cipőt mert büdös lesz tőle a lábam és minden más negatívum mellett vannak igényeim ,sokan hasonló képen gondolkoznak.
Kínai szó meg inkább túlzás ,hiszen tudnak ők is minőséget gyártani ,inkább az alsó kategóriát próbálom kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PlayStation 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Diablo IV
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest