- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
válasz
LordTimua #29614 üzenetére
Nekem is volt 90%-ban ilyen asus házam csak az elől alul ahol a venti hely van telibe rácsos volt, direkt olyat vettem a szellőzés miatt, nem is volt gond a hőfokokkal, egyedüli baja, hogy annyira vékony anyagból van, hogy berezonál.
Antec 300 váltotta, ég és föld minden téren, a mostani házak meg főleg, de figyelj mert ami most 15e-be kerül az is vékony anyagból van még és berezonálhat! Pl: CoolerMaster 300N
-
koxos:8]
senior tag
válasz
LordTimua #29614 üzenetére
Rendben majd írok, ha megkaptam.
Az is lehet, hogy beakadt valami driver.
2d-ben visszaveszi a terhelést a kártya?
Nekem volt olyan 1050Ti-vel, hogy beakadt a kártya és nem váltott vissza, másik driver megoldotta a dolgot.athomi:
Ez már nem rossz hőfok így, annyi jó lenne majd nálam is.
Tuningban nem próbáltad a kártyát?
Az 1050Ti-ről erre váltottál?Alzánál eléggé megéri most így ez a kártya a +2 játékkal, a Division2-t amúgy is meg akartam venni. Szinte a kártya fele áráért jár hozzá játék.
-
athomi
veterán
válasz
LordTimua #29610 üzenetére
Ugyanezzel a kártyával nálam mindenféle piszkálás nélkül 70-75°C-os a GPU 1900-2200 RPM körüli ventik mellett. Wattman-ban visszavettem a GPU órajelet 1240 MHz-re és hasonló hőfokok mellett 1500 RPM-nél nem mennek többet a ventik. Így kevesebb feszt kap a GPU és lényegesen csendesebb a VGA.
-
varmi2
nagyúr
válasz
LordTimua #29425 üzenetére
Milyen cikkeket akarsz olvasni? Két érték van, feszültség, magórajel. Plusz memória fesz és memória órajel, Húzol rajta, teszt, és kész. A feszkót általbána lefelé állítjuk. Ha feltolod a magórajelet 1300-ról 1350-re akkor azt hiszed jobb lesz? Ahova kevés az 1300 ott az 1350 is kevés. Így inkább aláfeszeljük, hogy minél hüvösebb, halkabb legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest