-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
tasiadam #41288 üzenetére
Nem tudom hogy csináltad. Én csak egy átlót húzok vastagabban vagy vékonyan egy X-et rakok rá, aztán kész. Elvileg az X-el lehet a legjobb eredményt elérni, de 1-2 fok csak a különbség. Ha túl keveset raksz rá, egyedül azzal lehet elcseszni. Volt nekem is, hogy szétvált a paszta, és megpróbáltam valahogy összekeverni sikertelenül, de mióta MX-2-re váltottam, azóta soha nem fordult elő ilyesmi. Reklám helye. :-)
-
bot1978
senior tag
válasz
tasiadam #41290 üzenetére
WTF na ne oltsál, hogy ez a lekvár ez gyári cucc rajta, mi a rák ez? De miért nem tudtok valami tök átlag német, fehér, kerámia alapú elektromosan nem vezető pasztát rákenni vékonyan azt kész. Soha többet nem kell hozzányúlni. Ezek a csodapaszták Istenem, de hogy folyt ennyi mellé? Vagy ez valami 1 mm-es pad volt? A hülyéje rátett valami padot a GPU-ra paszta helyett és az olvadt így szét?
Ilyeneket ne mutassál. Ezeket nem akarom látni.
-
pecccccccca
őstag
válasz
tasiadam #41291 üzenetére
Hogy, hogy mi van?
Nem fogok 3-5 ezreket költeni ventikre, ha amugy is van a házban. Egy ventim volt régebbről meg vettem egy Arctic P12 PWM-et bele. A két gyári venti ami a házban volt tökéletesen ellátja a feladatát. Minek cseréljem? 5dB miatt?
Igen. Így nem néma a gép, de nem is hangos. Teljesen megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest