-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
teratti #29763 üzenetére
Az is 1 megoldás, de ha a tunigpotenciál megvan, akkor én nem szívesen járom végig az eladom, majd veszek másikat tortúrát. + Ahogy írtam is, a refnél jelenleg nem szükséges a hűtéscsere, mert 60-65 fok közt elvan, és alapon is elég nekem mindenre jelenleg. 24/7-re amúgy is inkább az alúlfeszelés híve vagyok. Hosszabb ideig nem is használtam még húzva egyetlen VGA-t sem.
-
odorgg
addikt
válasz
teratti #29759 üzenetére
Mert amennyivel többet rá kellett volna fizetnem egy DCII-re, vagy Lightning-re, abbol már egy jobb hűtés ára is megvan. Tuningban a jobb kártyák is hasonlóan mennek mint az enyém, (1200/1600-at tud az biztos, csak ezt már ugye porszívó üzemmódban) szóval ezért sem érte volna meg a csere. Egyenlőre alap órajelen, alulfeszelve is elvagyok vele, így még a hűtés csere sem időszerű, mert nekem így nem hangos, és 60 fok környékén üzemel.
Egyébként szeretek mindenféle VGA-t kipróbálni, Dmarkolni, tesztelni a tuning potenciált, vagy épp alulfeszelhetősőget. Ez afféle hobbi, de nem túl költségég hatékony, így próbálok leszokni a folytonos cserélgetősdiről. Fentiekkel együtt, ezért is döntöttem a VGA megtartása mellett
(#29757) ricshard444
Az nem rossz! Magamat ismerve biztos átszerkeszteném a ventprofilt bios szinten, pláne hogy már megvan rá a lehetőség. Az alap ventiprofilt, és a hűtés képességeit ismerve, szerintem simán 60 fokon, vagy alatta tartható egy agresszívabb ventiprofillal. Csinálhatnál 1-2 képet, érdekelne mennyire hajlik az a nyák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged