- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
válasz
SzlobiG #5944 üzenetére
Konkrétan ez:
"Tegnap sikerült tesztre beszereznem egy ilyen csodát, mondanom sem kell óriásit csalódtam, bár lehet, hogy ez az én pechem.
Kártya beszerel, gép bekapcsol fekete képernyő, alaplapon világít a vga hibát jelző post led, mondom ez csak kontakt hiba lehet, kártya kivesz visszatesz, láss csodát működik.
Indul a rendszer driverezés minden ok Indítanám az első tesztet, paff kaptam a képembe 24"-nyi barna képet enyhén világos sötét barna csíkokkal. Nyomom a resetet utána már nincs kép, kikapcs bekapcs megint van kép, cpu-ból kiveszem a húzást, indul a rendszer. Indítom a Heavent minden ok, teszt is szépen elkezd futni, már kezdek örülni ere paff megint kapom a barna képet.
Új driver, kábelek megmozgat kártya kivesz visszarak ismét. Indítom a gépet rendszerindulásnál egy szép nagy kék halál. Na itt lett belőle elegem és vittem vissza. Amúgy nem újdonság, külföldi oldalon egy srác ugyan ezzel a hibával küszködik.""Originally Posted by bluefire808 View Post
hey guys im so glad that i found this forum and sub section. i have the same problem of random freezing and anytime i get my asus 7970 Direct CU II TOP in a game or benchmark the screen goes black imediately. also if i run Heaven 2.5 it stop right away and brown vertical bars appear. also freezes randomly. i hope you guys can help. i did the test on my GPU's memory with MemtestCL like you guys said. ill add the pic. also i uninstalled all AMD and ASUS drivers before installing the new ones from both ASUS's site and AMD's site.
my set up is a ASUS Crosshair Formula IV, Phenom x6 T1090,Corsair TX750 PSU, dominator 1600mhz RAM, i hope this thread gets going again because i am super bumbed i spent $650 for a card that cant even run Counter Strike let alone BF3. thanks guys and good luck! ill be checking back daily."A vége az lett, hogy kártya visszacsomagol és visszavisz. Cserét nem kértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest