Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sz.Miki

őstag

válasz SzlobiG #5944 üzenetére

Konkrétan ez:

"Tegnap sikerült tesztre beszereznem egy ilyen csodát, mondanom sem kell óriásit csalódtam, bár lehet, hogy ez az én pechem.
    Kártya beszerel, gép bekapcsol fekete képernyő, alaplapon világít a vga hibát jelző post led, mondom ez csak kontakt hiba lehet, kártya kivesz visszatesz, láss csodát működik.
    Indul a rendszer driverezés minden ok Indítanám az első tesztet, paff kaptam a képembe 24"-nyi barna képet enyhén világos sötét barna csíkokkal. Nyomom a resetet utána már nincs kép, kikapcs bekapcs megint van kép, cpu-ból kiveszem a húzást, indul a rendszer. Indítom a Heavent minden ok, teszt is szépen elkezd futni, már kezdek örülni ere paff megint kapom a barna képet.
    Új driver, kábelek megmozgat kártya kivesz visszarak ismét. Indítom a gépet rendszerindulásnál egy szép nagy kék halál. Na itt lett belőle elegem és vittem vissza. Amúgy nem újdonság, külföldi oldalon egy srác ugyan ezzel a hibával küszködik."

"Originally Posted by bluefire808 View Post
    hey guys im so glad that i found this forum and sub section. i have the same problem of random freezing and anytime i get my asus 7970 Direct CU II TOP in a game or benchmark the screen goes black imediately. also if i run Heaven 2.5 it stop right away and brown vertical bars appear. also freezes randomly. i hope you guys can help. i did the test on my GPU's memory with MemtestCL like you guys said. ill add the pic. also i uninstalled all AMD and ASUS drivers before installing the new ones from both ASUS's site and AMD's site.
    my set up is a ASUS Crosshair Formula IV, Phenom x6 T1090,Corsair TX750 PSU, dominator 1600mhz RAM, i hope this thread gets going again because i am super bumbed i spent $650 for a card that cant even run Counter Strike let alone BF3. thanks guys and good luck! ill be checking back daily."

A vége az lett, hogy kártya visszacsomagol és visszavisz. Cserét nem kértem.

Új hozzászólás Aktív témák