-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Köszönöm! Azért jó lenne találni egy képet valahol, hogy hová kell felszerelni. A kártya felépítése még nem megy fejből. Emiatt nem akarom szétbontani a gépet. Kerestem de nem találok a neten. Mert ha nem árt a kártyának, akkor inkább feltenném, bár közel sem biztos hogy elfér ha a tetejére szerelendő, mert útban lehet neki pár dolog. (pl. alaplap hűtő - bár a képen még a régi kártya van)
Kíváncsi vagyok hogyan hűt, ha van rajta egy vastag öntapadós ragasztós műanyag.....N.Ferry: nem én tettem be, elvittem a vásárlás helyére, hogy vegyék ki a régit, tegyék be ezt és főleg, gyári állapotra portalanítsák és kutyaszőrtelenítsék ki a házat, alkatrészeket...
-
haddent
addikt
Igen, ez az elmélet. Az már más kérdés, hogy az a nyomoronc kis borda még alapon is jó meleg lenne, nem extrém tuningnál kétszeres TDP mellett
radi8tor1 a processzor téma szerintem egyre jobban releváns lesz itt is, amint kelleni fognak az APU -k
Szvsz. annyira nem kalandoztunk el, pusztán a kártyák kihajtásához szükséget erőt vitattuk, ami felfogható a kártya "elvárásának" is
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest