- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
p87
senior tag
Az a rángatás, akadozás érdekes, mert NV-nél is jelen van, jellemzően ha kevesebb van mint 60fps akkor ilyen.
Nem biztos, hogy dirveres gond lesz, hanem játék.
Én MSAA-t kilőttem, minden más maxon HDAO-val, full HD felbontásban, 60-70 FPS, teljesen jó.Viszont én nem bírom ezt a játékot... Olyan rosszul csinálták meg a mozgást meg az animálást, hogy imbolyog össze-vissza a kép. Tegnap egy 15 perces játék után megszédültem és a gyomromra is ráment, rendesen rosszul éreztem magam tőle.
Én amúgy is nagyon szédülős vagyok, ezért nem bírok minden játékot, emlékszem a FC2-vel is zugyan ezért nem játszottam, ill. ami még ilyen volt az Resident Evil 5 játék, na de ez durván ilyen 5 percet nem bírtam.Érdekes mert vannak rendes játékok is pl. BF3-al 1-2 órát is tudok játszani gond nélkül, vagy pl Borderlands 2, Sleeping dogs is oké volt.
Szóval én úgy nézem el is felejtem az FC3-at, max 5-10 percet ha játszok vele folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Óvodások homokozója
- Futás, futópályák
- Path of Exile (ARPG)
- Videós, mozgóképes topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest