- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Miert fontos ez egy preztizskartya topikjaba? tudvan hogy 250w al elvan a cucc minimalis tuning mellet is! Ezen kivul ez sem a topikba valo... Es mert miutan egyre kissebb csikszelen egyre tobb tranyo lesz nem fog merseklodni a fogyasztss sem! Ezzel meg kene bekelni vegre!
-
Cybertrone
veterán
Lehet aki 4-et vesz nem egy minitoron és nem FHD-ban tolja....
3*2560*1600, vagy 6*1920*1080... odabízom a kiszámolást, meg azt is hogy ehhez mekkora grafikai power kell
A kocsi is relatív mivel egy 1.0-ás Szuzka is oda visz ahova egy Ferrari, csak lassabban, és max nem olyan nívósan... viszont abban legalább 3 szatyor elfér, nem csak egy csaj
-
iasfao
csendes tag
"Amit a 7970-esről linkeltél annak 100%-os ventiprofilja volt."
Igen, értem, és így tkp. nem lenne rossz, főleg, ha kijönnek a nem ref. hűtős változatok, amik ugye elviekben lényegesen csendesebbek lesznek.
A kérdésedet nem értem. Sapphire 160 körül, XFX 200 felett.
Biztos, h. elnéztem valamit, v. másik kártyára gondolsz?(#2238) Keldor papa:
Igen, pont erre gondoltam, de azt még ki kell nyomoznom, h. azon belül is melyik lehet a leghalkabb.
Vajon léteznek olyan gyártói-referencia oldalak, ahol a decibel-értékeket hitelesen és tagoltan megadják (mármint, h. különböző terhelések mellett milyen hanggal kel számolni)? -
iasfao
csendes tag
Köszi.
Senki ne képzelje, h. okosnak gondolom magam, de hihetetlen, h. mikor egy chip már több milliárd tranzisztort tartalmaz, akkor a hűtés még mindig ilyen nagyon primitív és unintelligens módon van megoldva.
Ok, tudom, h. hatásos, meg elég biztonságos.
Na de a hang!Aki ilyen kártyákat vesz, az a prémium kategória árát fizeti meg, amihez járna az a luxus, h. a VGA max terhelés alatt is kussoljon.
Lécci, ne gyerek most a vízhűtéssel, a peltier-elemekkel, meg a kompresszoros Thermaltake-házzal.
Tuti h. létezik jobb megoldás, csak rá kéne állítani egy mérnökgárdát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest