- iPhone topik
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
danicsenki8 #44180 üzenetére
Egy Bitnefix Merc Alpha házzal jól jársz, ha nem akarsz sokat költeni rá. Jelenleg az árát nem tudom, szét kell nézni, de szerintem 10k-nál nem több, vagy nem sokkal. Hűtése kiváló (tuning esetén jól jön), esztétikailag szerintem egész jó.Kábelmenedzsment viszont nincs benne. Elég vékony lemezből van, de nem ráülni akarsz gondolom. Szóval szerintem jó kis kuckó. Procihűtőből én ajánlom a Freezer A30-at. Nekem intelre van,jól szellőző házban nem lesz baj a teljesítményével.
Off vége
#44181) Steve198310 Újabb Steve féle hiba?
(#44185) Steve198310
Vagyis igazam volt! Nincs semmi baj azokkal a Dual-X karikkal! -
rígel
őstag
válasz
danicsenki8 #44180 üzenetére
valami tisztességeset. Scythe, Termalright, Be quiet, Alpenföhn négyesbből. De nem akarok offolni, ha érdekel a véleményem privátban szívesen segítek.
-
rígel
őstag
válasz
danicsenki8 #44178 üzenetére
jó lesz az, ha nem fér bele erősebb profi. Abból sosem árt erősebb, de hát nem rendelkezünk korlátlan pénzmaggal...
No, viszont a hűtőt cserélném ha tuning is lesz, és/vagy számít a csöndesség. -
rígel
őstag
válasz
danicsenki8 #44173 üzenetére
Jobb lenne egy erősebb proci, de ha erre futja a keretből akkor ez van, ezért a vga-t ne add alább. Úgy látom Mantle tesztekből hogy épp cpu limites játékokon dob nagyot, így csökken a jelentősége a gyengébb cpu-nak. De ez majd a gyakorlatban kiderül hogy tényleg így van-e.
-
Womb
senior tag
válasz
Véleményem szerint elég a kártyához a processzor ereje, de mások szerint multiban már lehet, hogy kicsit kevés. 200e-ért már intel platformra is építhetsz...
-
kaszas19
senior tag
válasz
Kihajtani csak oc-val fogja mert alapon kevés hozzá.
Milyen hűtőt tennél a procira?
Milyen lapot?
meg ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest