- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
PPal89 #40683 üzenetére
Üdv!
Több megoldás is lehetséges, de én inkább az alulfeszelést javasolnám. Én is sokáig használtam a kártyát a gyári hűtővel, amíg nem volt alulfeszelve a kártya, addig tényleg hangos volt, és gyorsan melegedett, de amint az 1.225v helyett belőttem kereken 1v-ra már kevésbé melegedett a kártya, és még hangos sem volt.
Én is szereztem viszont egy Zalman VF3000-et, így még alacsonyabb lett a hőmérséklet, viszont ez egy picit hangosabb mint a gyári hűtés.
Nálad az okozza a VRM melegedését, hogy mivel túl alacsony a fordulatszám, így csendes a venti viszont nem kelt elég nagy légáramlatot, és így a VRM-ek nem tudnak megfelelően hűlni. Ha alulfeszeled, akkor nem kap akkora terhelést a VRM sem, így alacsonyabb lesz a hőmérséklet is. A másik választás, hogy csinálsz egy ventiprofilt és magasabb fordulaton járatod a hűtőt, így hangosabb lesz, viszont a VRM rész jobban fog hűlni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Minecraft
- One mobilszolgáltatások
- Google Chrome
- Ford topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest