- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laca.1 #51273 üzenetére
PC-szervizt felejtsd el! Itt vagy PH-n, két oldalt olvasol és meglesz a megoldásod. Alant írta a kolléga, hogy milyen tápokat kéne venned. Nézz be a tápos topikba. Mondd meg, hogy kell egy minőségi 500W-os a konfigodhoz, 7850-hez, meg írd mellé, hogy még mid van.(proci elsősorban)
Úgyis FSP-t, Chieftec-et fogják ajánlani. Enyém egy XFX Pro 550W, akár ilyet is vehetsz, én tökéletesen meg vagyok vele elégedve. 6000Ft-os tápokat meg tessék ugyan csak elfelejteni. Táp az talán a gépben lévő dolgok egyike, amelyen nem szabad spórolni. Még ha el is vinné a 6000F-tos 600W-os, akkor is nagy esély van rá, hogy leég, vagy elromlik és viszi magával a fél gépedet. Jobb esetben...
Szóval tessék minőségi, nem olcsó vacak tápot nézni.csabi0805: Neked is csak azt tudom ajánlani, mint lacának. Nézz körül házas topikban. Amúgy ez eléggé egyén függő ám. A mai házak maximum összeszerelési minőségben térnek el, meg egy két apróbb extrákban, de lényegében az összes jó. Figyelembe kell venni a kábelrendezés lehetőségét, azt, hogy beférjen nagy videokártya is, szélességet is, azt, hogy beférjen oda, ahova tervezed (asztal alá, fölé, mögé...), aztán ezek után jöjjön a végső szempont, hogy tetszik-e. Én házon nem spóroltam, mert úgy gondoltam évekig nem kell majd újat vennem. Coolermastert ajánlom én, elég neves márka házak terén, viszont nem olcsó. Kb, mint az audi az autóknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged