Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

válasz vpeti88 #49625 üzenetére

Az összes VRAM-ra rálógott vagy csak a GPU fölött lévő 4-re? Mert nekem ezen kívül még van a GPU jobb oldalán is 4db úgy 2 centi távolságra. Na azokon nem volt semmi, csak úgy álltak a kereszthuzatban. Meg a többi cuccon se volt semmi a közelében. Én most azokat is teletűzdeltem sütikkel... meglepően jól ragad a hővezető paszta :)

Illetve azt vettem észre hogy most már nem érzékeli a fordulatszámot RPM-ben, csak %-ot ír ki. Minden esetre ennek a ventinek a max RPM értéke 1500 lehet, míg az előzőnek 25%-on volt 1800. Hétvégén csinálok egy hosszú játéktesztet, úgy mennyire melegszik a gépezet.

Tudtok ajánlani egy jó programot amivel tudom nézni a játék közbeni CPU-GPU tevékenységet, hőmérsékleti értékekkel együtt? Ezt grafikon szerűen megjelenítve hogy lássam mikor mennyire melegedett a szerkezet. Olyat tudok ami min-max értékeket dob elém, de abból nem derül ki mikor volt max és mikor volt min.

• SaGaIn

senior tag

válasz vpeti88 #49625 üzenetére

igen direkt a maxok mert játszottam egy 2 órát és közbe hagytam menni a gpuzt és kilépés után csináltam screent azért alacsony a core és mem seb, (1120 @ 5400)

De ezek a gyári beállítások. nem nyúltam hozzá... a venti szabályzás is auton van!
    Csak nem hagyja megsülni magát, vagy igen?

A legújabb gyári bios van benn.

Ez egy ASUS R9 270x DC2 Top...

persze lehet a gpuz mér rosszul

megnézem majd az asus gpu tweakerel is hátha a gpuz mér rosszul.

Írt már ki 198 fokot is a VRM temp1 -re de utána hirtelen lement 55 fokra...

Szerintem mérési hiba a 198 fok mert már rég meghalt volna nem?

Új hozzászólás Aktív témák