- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Yettel topik
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
#77081088 #44192 üzenetére
Bocsánat, én nem örültem a bajának. Csupán rohadtul felhúztam magam azon, hogy tegnap egy kollega kérdésre nyugodt szívvel ajánlotta a Dual-X-et ami beszart nála, azzal az indokkal, hogy nem gond ha beszarik majd gariztatja!
Hát bocsánat, de ennyi erővel akkor ne ajánljunk semmit senkinek, mert minden létező termékre rá lehet mondani, hogy nyugodtan vedd meg mert majd ha beszarik akkor visszaviszed gariba. Ez amúgy tök egyértelmű, mindenre van minimum 1 év garancia. Azt mindenki tudja, hogyha beszarik akkor letudja gariztatni... Nyilvánvaló nem azért kért tanácsot az illető hogy lehet-e gariztatni egy kártyát ha beszarik, hanem lehet azért, mert kíváncsi volt melyiket érdemes megvenni, melyikkel legkevesebb a szívás.Egyébként meg a kollegának nincs semmi baja, aminek örülhetnék. Egyszerűen a kártyája nem bírja a további húzást és ennyi. Nincs ebben semmi extra. Ez nem hiba. Nekem is volt NV-s kártyám ami 20% oc-t bírt, de 25-nél már kezdett csíkozni. Visszavettem és gond nélkül ment tovább évekig! Még ma is megy egy rokon gépében. Viszont az nem volt gyári OC-s.
Egy kicsit túl van reagálva a dolog. Mindenki szarrá akarja húzni a már amúgyis OC-s kártyáját csakhogy nyerjen plusz 2fps-t. Nevetséges és fölösleges.@Tagan TG600:
Azért mert van egy 80+os típusa még nem jelenti hogy ajánlott kategória.
Egyébként most komolyan, mit rugózol ezen a kártya dolgon?
Normál gyári OC-n működik rendesen? Igen. Akkor mi a probléma? Ha jól látom 1100 a boost órajel. Minek akarod ezt még feljebb húzni?
Amúgy meg ha gyári OC-n gond hiba nélkül megy, akkor úgyse küldheted vissza garanciába... Az nem garanciális hiba ha nem bírja a további OC-t. -
Steve198310
őstag
válasz
#77081088 #44192 üzenetére
Hát talán a városban nincs még egy ekkora játékfanatikus mint én. Nincs még ismerősőm sem ahol lenne valami komolyabb gép amibe betegyem. most egy C2D mellé vagy egy Athlon X2 mellé semmit nem ér. A mostani HD5770 mellet neki valami Athlon van az igen kevés
De te végig követted a hibámat amit kaptam érted míről beszélek
(#44190) Dany007 A gyenge LC-Power
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Raspberry Pi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Path of Exile 2
- BestBuy topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest