Hirdetés
- Netfone
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Amit írtam, a töltéskor a video és hang akadozás. Állítólag menüben is előfordul, meg főleg multiban...
Nálam csak a töltéskor akadozik egy-egy pillanatra, ami nem lenne gáz, de előfordult, hogy befagy. Ha megnézel egy-két youtube-os videót, azokon is látszik, meg tele van a net a Ghost freezing témával. De ennek mondjuk nem hinném, hogy sok köze lenne a VGA-hoz vagy a driver-éhez... a játék lett elcseszve... bár lehet azóta már javították is.(#42198) rígel : Nem duma... éppen ma beszélgettünk munkahelyen, hogy kinek mit tojt a nyuszi karácsonyra, és kiderült, hogy 2 kollégám is ugyan olyan Sapphire Dual-X kártyát vett, mint én, ami nem véletlen... azért az ár elég lényeges szempont a döntésben.
Mondjuk egyik se panaszkodott rá, azt mondják remekül működnek. -
Dany007
veterán
válasz
Grave_444
üzenetére
Egy tökéletes világban, igen.
Pár éve vettem egy 40 ezres telefont, hogy hűdejó, okos meg fényképezek meg netezek meg minden. Egy rakás használhatatlan szar volt az egész. Tavaly vettem egy 120 ezres telefont. Azóta is tökéletes és hibátlan. (persze kártyafüggetlen árakat írtam, én előfizetéssel vettem) Szal érted mire gondolok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi