- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Grave_444 #42187 üzenetére
Amit írtam, a töltéskor a video és hang akadozás. Állítólag menüben is előfordul, meg főleg multiban...
Nálam csak a töltéskor akadozik egy-egy pillanatra, ami nem lenne gáz, de előfordult, hogy befagy. Ha megnézel egy-két youtube-os videót, azokon is látszik, meg tele van a net a Ghost freezing témával. De ennek mondjuk nem hinném, hogy sok köze lenne a VGA-hoz vagy a driver-éhez... a játék lett elcseszve... bár lehet azóta már javították is.(#42198) rígel : Nem duma... éppen ma beszélgettünk munkahelyen, hogy kinek mit tojt a nyuszi karácsonyra, és kiderült, hogy 2 kollégám is ugyan olyan Sapphire Dual-X kártyát vett, mint én, ami nem véletlen... azért az ár elég lényeges szempont a döntésben.
Mondjuk egyik se panaszkodott rá, azt mondják remekül működnek. -
Dany007
veterán
válasz
Grave_444 #42187 üzenetére
Egy tökéletes világban, igen.
Pár éve vettem egy 40 ezres telefont, hogy hűdejó, okos meg fényképezek meg netezek meg minden. Egy rakás használhatatlan szar volt az egész. Tavaly vettem egy 120 ezres telefont. Azóta is tökéletes és hibátlan. (persze kártyafüggetlen árakat írtam, én előfizetéssel vettem) Szal érted mire gondolok...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest