- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
Én sem csípem a fankodást,úgyhogy szerintem is hagyjuk. Én most is tudom milyen a kompromisszummentesség,és nem kell hozzá intel
OFF vége.
(#6479) Joco175 : Ahogy Speed(R) kolléga is írta ha nem kér sok feszt,és tudod hűteni,akkor hadd szóljon neki a 3,8Ghz. A 7850 is meg fogja hálálni.
-
miresz
veterán
Nekem ez van: HD7870-DC2TG-2GD5-V2
Mennyi az asic qualityt-d? Egyébként nem biztos,hogy többet megy,ha jobb az érték. Nem mérvadó.
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #6332 üzenetére
Ahogy az előzőt ezt is 2560x1440-on teszteld,és lesz különbség,nem is kicsi.
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #5836 üzenetére
Hogy csalni tudsz,azt már tudjuk.Kicsit nézd meg jobban,és olvass is,mielőtt írsz.Az első eredmény nem tess off-al készült,és mégis letolta a te GPU-dat.
Ennyit arról,hogy az AMD nem "hajtja" ki a GPU-t.
Gratulálok a procidhoz,szép teljesítmény használd még nagyon sokáig. Jah,és 4 modulos,nem 8 magos. Először olvass utána,és utána beszélj,mert butaságokat írsz.
Ui: Ahhoz képest,hogy tess off,még így is elég halovány a GPU pont.
-
miresz
veterán
válasz
Dark KillerX #5827 üzenetére
Hát ha tess off akkor az sem állja meg a helyét. Gondolom azért,töltötték fel,mert nem közölték,hogy tess off volt.
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #5820 üzenetére
Végül is csak 397 pontal több droid mesterénél.
A 8084 pont nekem is gyanusnak tűnik.Valószínű,hogy a tesseláció a 8084-esnek le van húzva catalystba. Futtatok egyet úgy is,és kiderül.
-
miresz
veterán
válasz
Attix82 #5562 üzenetére
Azért azt hozzá kell tenni,hogy ahogy nő a tesseláció,és a felbontás,a kepler úgy veszti az erejét,a gcn arhitectúrás AMD-k meg nem olyan arányban. Nem igazán van előnyük sehol sem az új nvidia kártyáknak. A Physx meg nem mindencsak nem előny,ha van egy 4 magos procid jobban fut rajt,mint a kártyán.
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
Én a helyedben azért átolvasnám Abu85 írásait #48066-tól lefele.Nem biztos,hogy gyorsítasz vele,hanem inkább lassítasz. A
"Már korábban is leírtuk több cikkben, hogy a GPU-s PhysX az egy átverés, mert csak onnan profitál, hogy mesterségesen van lassítva a kód CPU-n. Akkor sokan letámadtak minket, hogy ez hülyeség, meg, hogy az NV ilyenre nem lenne képes, de a Batman: AC és a Borderlands 2 a legfrissebb PhysX runtime mellett rendre nyolc és négy magra kiosztja a munkát. Ha van egy négymagos (vagy többmagos) procid, egyszerűen jobban megéri kikapcsolnod a GPU-s gyorsítást az NV vezérlőpultján, mert a proci gyorsabban megcsinálja a munkát. "
-
miresz
veterán
válasz
szasanyi #5159 üzenetére
Valami szoftveres hibára tippelek.
Nem találom,de valaki múltkor belinkelt egy tesztet,ahol egy 7950-et teszteltek fullHD játékok alatt különböző processzorokkal,és ott még az Athlon II 640 és a2500K között sem volt 2-3 fps különbség.Ebből is látszik,hogy nagy felbontásnál a proci már nem számít annyira,mint kisebb felbontásnál. De én is próbáltam már a 7870-emet 965-el,3870K-val FX család mindegyik tagjával,és sehol nem tapasztaltam,hogy ne 99%-on hajtaná a kártyát.
-
miresz
veterán
ASRock A75M-ITX vagy Gigabyte GA-A75N-USB3 sajnos csak ez a kettő mini ITX lap ami elérhető FM1-ben itthon.(legalább is én nem láttam másikat)
-
miresz
veterán
Elég a Llano,és az i3 is,tapasztalatból mondom,mert próbáltuk már 3670K-val is a 7870-emet. Minden esetben,ha a Vsync ki volt kapcsolva 99-100% volt a GPU load. A 3870K kb a 965-ös Phenom szintjét hozza,ami azért elég simán a 7870-hez,arról nem is beszélve,hogy BE. (ha nem lenne elég) Processzor igényesebbek max. a sok fős multik. AMD A8-3870K
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #5089 üzenetére
Látom te nem vagy képben.A kérdés idézem: "7870 alá melyik a minimum cpu szerintetek? De tényleg a minimum érdekelne, konkrétabban az, hogy elég-e egy Liano, vagy egy i3"nem pedig az,hogy kell-e neki a i5-750@4000-ed.
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #5086 üzenetére
Ki beszél itt 50-70-80 ezrekről?A kérdés az volt,hogy egy 7870-et ki tud e szolgálni egy 3870K.A válasz igen. AMD A8 3870 Black Edition A + egy-két fps-ért nem kell venni méregdrága processzort. A VGA többet számít játékoknál. Nem kell egy 7870-hez sem 4Ghz-ra húzott i7 proci.
-
miresz
veterán
Várd meg a Trinity-t és szerintem egy A10-est tegyél alá,vagy ha nem kell igp akkor egy Athlon 750K-t. Én is ezt tervezem. Egyébként a legtöbb játékban mindegy (főleg ha vsync-et használsz,mert akkor fix 60-ra áll),hogy 105,vagy 109 fps-ed van(Októberben érkeznek)
DroiDMester: Halott platform,nem érdemes bele egy fillért sem fektetni.
-
miresz
veterán
Lejárt a szerk. idő.Nem értem miért olyan meglepő ez mert amit havernak hoztam Sapphire 7870 az is ment 1270/1400-at,és ott sem volt fesz emelés,de ott is a Trixxx engedte neki emelni 1,3V-ig.
Találtam egy tesztet a kártyáról,és itt is látszik meddig enged emelni feszt,és mennyit megy a kártya. [link]
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #4829 üzenetére
Dupla.
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #4829 üzenetére
Jelenleg nincs gépházam,most így használom a gépet,nincs benn a vga,de ahogy meglesz lefuttatom neked. Egy ilyen eredményem van,nem teljesen azok a beállítások,amit írtál,itt a tesseláció is be van kapcsolva. (egyébként tesseláció nélkül minek futtatni egy DX11-es benchet? )
Itt 1245/1300-on ment ha jól emlékszem.
A kártyám alapfesze 1,219,és egészen 1,3V-ig engedi húzni a GPU Tweak.
-
miresz
veterán
Nekem ilyen van, nagyon jó a hűtése terhelés alatt még 65C'-nál feljebb nem ment,és a venti fordulat sem ment fel még 45% fölé. Hangtalanul teszi a dolgát. Húzni én alapfeszen 1245/1450-ig tudtam húzni. Feszt még nem emeltem,de ahogy olvasgattam 1350-1400 körülig elmegy a GPU.Simán húzható úgy mint a 7850.
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #4776 üzenetére
Igen,így gondolom én is. Te konkrétabban megfogalmaztad.
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #4761 üzenetére
Nem mondtam,hogy nincsenek jó cuccaik,csak azokból is sok a %-osan hibás darab.
-
miresz
veterán
válasz
BalaNce87 #4758 üzenetére
A Gigabyte már nem kiemelt gyártója az AMD-nek mióta saját feje után megy,és nem követi a gyártó utasításait a VGA szegmensben. Pl a 6xxx szériában rengeteg Vram hibás kártyát gyártott,(nézd vissza egy kicsit a 6850/70 topicot) de sajnos nem jobb a helyzet a többi hardver terén sem. Régebben egy elég jól feltörekvő gyártó volt, jó ár/érték aránnyal,de manapság elindult a lejtőn rendesen.
-
miresz
veterán
válasz
seederking #4749 üzenetére
Igen.
-
miresz
veterán
Asus-ból ami eddig nálam járt 7850/70 az mind hynix memórás volt. A legutolsó 7850 ami egy hete jött az is hynix-el volt szerelve.De egyébként teljesen mindegy,mert 1300 felett tényleg nem változik semmi.
-
miresz
veterán
válasz
kucseranor #4646 üzenetére
Az XFX az baba nagyon.
-
miresz
veterán
válasz
DroiDMester #4471 üzenetére
Az Asic Quality-ból mit lehet megtudni?
-
miresz
veterán
válasz
EvilSymbol #4451 üzenetére
3D11 Entry nálam 11278 Graphics score-t dobott. Az sem tűnik rossznak.
-
miresz
veterán
Azon kívűl,hogy egy sz@r grafikáju konzol átirat játék,és semmi hibát nem látok.1080p-ben sem.
Szerintem ott a monitor lesz a hibás.
-
miresz
veterán
válasz
seederking #4328 üzenetére
Normál tesselation mellett jó eredmények.
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #4326 üzenetére
Köszönöm. Természetesen meg lesz az összehasonlítás.
-
miresz
veterán
válasz
EvilSymbol #4320 üzenetére
Tuningolod a Sapphire-t? Vagy mi van?
-
miresz
veterán
válasz
EvilSymbol #4320 üzenetére
-
miresz
veterán
válasz
EvilSymbol #4313 üzenetére
Melyik verzióval méred?
-
miresz
veterán
válasz
EvilSymbol #4297 üzenetére
Minden háttérben futó progit nyomj ki -heaven alatt,mert az miatt akad.(Skype,stb) Elég gyengusz eredmény.
(lelkes újonc LOL)
-
miresz
veterán
válasz
EvilSymbol #4282 üzenetére
nem a tiedfogom szét V moddolni,és húzni....
-
miresz
veterán
válasz
EvilSymbol #4272 üzenetére
Ha tudnád,hogy mi történt még vele....
-
miresz
veterán
Úgy néz ki jókor rendeltem VGA-t. Tegnap jött meg a már fentebb is említett ASUS 7870 V2-es kártyám,és mára felvitték 12e-el az árát. [link]
-
miresz
veterán
Egy napja birtoklok egy ASUS HD7870-DC2TG-2GD5-V2-t,és meg kell,hogy mondjam,hogy nagyon elégedett vagyok vele. Nagyon halk hűtés,és megfelelő kraft van benn. Nálam ajánlott kategória
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #4186 üzenetére
Gondoltam,hogy nagyon nem foghatok mellé vele.Anno a 6850 ből is megvártam a V"-es verziót,és annak már nem volt hibás a ventilátora,mint az első szériásoké. Természetesen,ha megjön véleményt írok róla,sőt CF teszt is lesz,ha minden igaz.
"Azok hangját itt megtudod hallgatni a hőmérséklet résznél" Én nem hallok semmit. Az jó nem?
Ezen vajon milyen memók lesznek? A 6870-en hynix volt. -
miresz
veterán
Rendeltem egy ASUS HD7870-DC2TG-2GD5-V2 kártyát. Holnap érkezik meg esetleg valami vélemény róla. Sokat filóztam,hogy ez legyen-e vagy Sapphire,de végül is ez mellett döntöttem. Egy ASUS 6870 DCu-t fog váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged