- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
válasz
milszab #25591 üzenetére
Hát most akarok én is gépházat venni mert ezt ami most van kb 10 éve vehettem és még az akkori gépekhez jó volt de már maga a VGAm is alig fért bele nem hogy még szellőzzön... hiába raktam bele 2 12 es ventit lótúrót nem értem el vele...Koliban elég kis helyen van a gép és amikor reggel odafordítottam 1 kicsit a hősugárzót hogy ne fagyjak már meg Bioshock közben 94 fok sálálálá
De lehet hogy csak rossz értékeket kapok mert win 8 van fent ki tudja hogy emiatt nem e ír bolondságokat a hw info
-
Anaren91
senior tag
Nem. Nekem Powercolor Vortex II van. Ennek volt a legnagyobb a gyári tuningja és mivel nem szeretek belepiszkálni a dolgokba ilyet vettem. Meg tesztek alapján ez volt a leghűvösebb... De hát az én házamba tojást lehet rajta sütni... De nem baj majd adok a háznak a jó öreg black&deckerrel aztán lesz olyan szellözés hogy le kellesz kötözni a kártyát ki ne vigye a huzat
-
Anaren91
senior tag
válasz
polgi803 #25513 üzenetére
Am nem vészes a win 8. Most próba képpen azt raktam fel és mit mondjak tetszik hogy kb fél perc alatt feláll a rendszer. Játékokba se látok különbséget sőt talán még jobban is megy. Beállítottam hogy egyből az a felület jöjjön be mint win 7 alatt ne az a csempés vacak és tökéletesen működik. Igaz kb 3 napja van fent de eddig tetszik. Aztán lehet hogy majd idővel kimutatja a foga fehérjét
-
Anaren91
senior tag
válasz
RVR400 #25534 üzenetére
Tényleg lehet benne valami mert nekem is úgy jött elő h felraktam a drivert felhúztam a kártyát + procit is és elkezdődött a pixel apokalipszis
5 percen belüli újabb hozzászólásnál használd az előző "Szerkesztés" gombját!
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
Anaren91
senior tag
Nekem is volt hasonló amikor 13.2 beta 7 ről felraktam először a 13.1 et majd kipróbáltam utánna a 13.3 beta 3 at, hogy melyikkel megy a legjobban a crysis 3.. utánna neonzöld nyalábok meg pixxel villogás mindenhol... amd s cuccal [link] leszedtem mindent és vissza raktam a 13.2 beta 7 et. azóta jó. Vagyis akkor még vacakolt SGW 2 ben hogy elment a kép meg miegymás de egy windows reinstall segített ezen is.
-
Anaren91
senior tag
[link] Ezt az összesítést találtam igaz ebben pont nincs benne a Giga de az alap feszes tuningba az Asus meg az MSI vezet. Azért alap feszen 1260/1620 az nem semmi
Néztem teszteket ahol pl az én kártyám alap órajeleken veri a 7950 et...pl Showdown ban vagy ahogy a linken is láthatod bf 3 ba... 7870 es kártyák igen csak bikára sikerültek nyugodt szívvel vegyél ilyet.
-
Anaren91
senior tag
Na mind 1 gondolom majd adnak ki amd ék még új drivert amivel javul a játékbeli teljesítmény... crysishoz is dobtak ki új drivert.
-
Anaren91
senior tag
válasz
csucsbicep #25504 üzenetére
Hát nem tudom de használja mind a 6 magot. A 6. at talán kevésbé mint a másik 5 öt de állt 1-5 50% körül 6. 20%
-
Anaren91
senior tag
Játszott már valaki az új Bioshockal? Én felraktam ma megy is pöpecül viszont azt vettem észre hogy 1. 30 fps alá nem esik a játék koppn hd ba ami elég jó de 30 fps nél miért késik az egér?-.- valami megoldás? 2. a gpu 50% körül megy proci magok szintén amikor 30 fps el megy a játék...aztán néhol a játékba gondol 1 et és felmegy 80 % körülire a gpu kihasználtság és 60 fps....most a win 8 vacakolna vagy a játék ilyen? win 7 alatt crysis 3 ba 99% on ment a kártya végig...
-
Anaren91
senior tag
válasz
viperabácsi #25403 üzenetére
Én is tegnap raktam fel a win 8 at és nekem simán engedte a béta drivert.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Romeo619 #25357 üzenetére
Haveromnak is volt ilyen gondja am hogy pl heroes 6 ba 9 fps e volt meg mittom én FC 3 ba 15... Saphire 7850 2 gigás aztn feltettünk neki valami drivert már nem emlékszem de akkor az volt a legújabb meg a windows frissítéseket és varázs ütésre 70 fps heroes 6 ba meg minden játék beállt normál fps re... próbálkozz másik driverekkel
-
Anaren91
senior tag
válasz
férfiállat #25352 üzenetére
tedd fel a 13.2 beta 7 et nekem azzal megoldódott ez a probléma. Nekem a SGW 2 ben meg a LoL ban volt ilyen textúra villogás probléma de ezzel megoldódott.
-
Anaren91
senior tag
-
Anaren91
senior tag
válasz
#77081088 #24942 üzenetére
Hát az még akkor volt amikor kb kijött a játék ugye egyből torrent és hát gondolom hogy a törés se volt az igazi meg akk még a 12. valahanyas driver volt fent. Minden kivéve az élsimítás. Azt feleslegesnek tartom fullhd ban. Most ugyan azokkal a beállításokkal van pl az elején ahol valami helikopter állandóan szétküldött ott van 55 fps em.. nyílt téren... utánna bemegyek vmi gyárba ahol van valami nemtom mi és egyből leugrik az fps ha arra fordulok. pörög ott valami generátor vagy mi
-
Anaren91
senior tag
válasz
#77081088 #24934 üzenetére
Nekem most az van fent eddig nincs vele gond. Crysis 3 is szépen megindult tőle. Mármint az eddigi max 20 fps hez képest most van ahol 60 fps em van koppon.. viszont van ahol lemegy 20 ra... most nem tudom hogy ez azért van mert tört a játék vagy nem..de hát csóróság van nem futja eredetire.
-
Anaren91
senior tag
Viszont abban segítsen valaki, hogy GPU-z ben hol mutatja hogy mennyi feszültséget kap a kártya? Kíváncsi vagyok hogy ennél a tesztnél mennyi fesszel érték el azokat az órajeleket.[link]
Áh rájöttem hogy írják a tesztben hogy alap feszen megy az 1250/1505 akk mind 1..
-
Anaren91
senior tag
válasz
emiki6 #24930 üzenetére
Ugyan ez volt nekem tegnap csak annyi hogy én 13.2 bétáról raktam vissza a 13.1 et. Én is felhúztam a procit 4.2 re és SGW 2 ben neonzölz nyalábok szálldostak mindenfele... Nyomtam egy UEFi defaultot, utánna beléptem hogy visszarakjam a vga tuningot is alapra és akk láttam hogy nekem is ilyen 150 mhz re volt rakva az órajel. Nyomtam 1 AB resetet és jó lett minden. És végre megoldődott a VGA hőmérséklet problémám is... Végig az AB mutatott hülyeséget... HWinfó szerint Crysis 3 alatt is 68 fokon megy a kártyám szal hálleluja minden okés
-
Anaren91
senior tag
válasz
RetepNyaraB #24880 üzenetére
Na kíváncsiságból beléptem a kombustorba ugye az eléggé izzasztja a kártyát... Kombustor szerint a gpu 75 fokos volt gpu z szerint 55...
-
Anaren91
senior tag
Nem hinném hogy ki van használva teljesen a vga... de majd megnézem. Most teszem fel a Crysis 3 at de szerintem a reggeli békönt megsüthetem majd a kártyámon... Jah és milyen progival lehet azt megcsinálni h játék közbe írja a VGA/proci hőmérsékletét? sok videóba láttam de nem tudom hogy kell megcsinálni..
-
Anaren91
senior tag
-
Anaren91
senior tag
Na már megint valami nem kóser....Most ugyan úgy megfagy a SGW 2 megáll a kép hang van kb 10 secig utánna bevillan a monitor fekete kép visszajön kiírja a monitor h hdmi-n keresztül csatlakozik a gép és megy tovább.... Mintha egy kis időre nem adna jelet a kártya a monitornak.... Azóta vacakol a gép mióta frissítettem az alaplap BIOSát ez okozhatja ezt a problémát?
-
Anaren91
senior tag
Valakinek tapasztalat az új béta driverrel? Vagy 13.1 el? Melyiket érdemes felrakni most 7870 hez?
-
Anaren91
senior tag
válasz
Dictator^ #24827 üzenetére
Csapj az asztalra. Vagy az asztalt csapd rájuk... ha nekem kéne gariztatni akkor tuti nem vártam volna 2 hónapot... Nemtom jól tudom e de valahol mintha azt hallottam volna hogy a fogyasztóvédelmi törvénybe 15 nap van írva garanciázásra. 15 nap alatt kell csinálniuk valamit a hibás termékkel... Nyugodtan írj nekik h ha nem vásárolhatod le vagy adnak újat írsz a fogyasztóvédelmiseknek. Hidd el még a popsid is fényesre nyalják..
-
Anaren91
senior tag
válasz
fireman123 #24806 üzenetére
Bármi megeshet max lesz 1 garanciáztatásod. Elvileg BS es kártyát is gariztatniuk kell.
-
Anaren91
senior tag
válasz
ZozzHUN #24803 üzenetére
Hát perelném is az atit a retekbe ha memória hibát kapok attól hogy felrakok 1 másik drivert... de szerencsére helyre állt... biosba piszkáltam a proci órajelével, most visszatettem mindent alapra és hálistennek helyrejött ez a hiba is. De most jött el az a pillanat amikor mindenféle tuningot hagyok a fenébe nem az én idegrendszeremnek és pénztárcámnak találták ezt ki...De a VGA mon amúgy is csak 50-50 mhz t húztam és ha egy olyan kártyánál aminek már a dobozán is azt reklámozzák h mekkora tuning császár ennyitől memhiba keletkezne hát sajátkezűleg vinném el a powercolor gyárába és valakinek az ánuszában kötne ki...
-
Anaren91
senior tag
Nagyszerű már nem kifagy a játék hanem ahogy elkezdem a cimbiből neonzöld nyalábok szálldosnak... de most komolyan wtf...
-
Anaren91
senior tag
Felraktam ma a 13.1 es drivert miután a Sniper Ghost Warrior 2 ből is kivágott a rendszer a tegnapi driver nem adott képet majd helyreállt marhasággal. Lefuttattam megint a resident evil 6 tesztet most végigment teljesen viszont az előbb azt vettem észre hogy google chrome ba amikor épp írtam a posztot bal fent elkezdett vibrálni a kép. Egy kb 3x4 cm es fehér kocka villant be többször egymás után.... Valakinek hasonló tapasztalat?
-
Anaren91
senior tag
Szasztok. Mi okozhat olyan hibát, hogy Resident Evil 6 bencmark alatt nemsokkal a vége előtt először megfagyott a kép de volt hang. ctrl alt del és kiírt a windows valami olyat hogy a mittom én mi nem tudott képet adni majd helyreállt. Vagy drivert írt vagy videókártyát nem emlékszem már. Utánna visszakattintok a benchmarkra mert közben ment a hang háttérben, megy tovább a teszt majd elmegy a hang és teljesen befagy a gép. Driver hiba lenne?
-
Anaren91
senior tag
válasz
csucsbicep #24647 üzenetére
Igen maxra volt állítva.
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Na újrapasztáztuk haverral a kártyát. Valamivel jobb lett, de azt vettem észre hogy valamiért nagyon lassan veszi feljebb a venti fordulatot a kártya. Heavent elindítottam végigment 1x 68 fokig ment fel Ab szerint. Gpu-z szerint meg csak 57 ig... akk most mennyi az annyi?Viszont ventifordulat AB szerint 54% ig ment fel... be lehet állítani valahol hogy ha nagyobb terhelést kap a kártya akkor gyorsabban vegye fel a venti fordulatot?
-
Anaren91
senior tag
válasz
BomiBoogie #24532 üzenetére
Hát nem hallottál még engem káromkodni szerintem és ezt nem is annak szántam max nyomatékosítottam a mértékét a soknak... egy Miskolc Sárospatak távon a 37 es úton szerintem tanulnál néhány cifrább káromkodást is hála az utak minőségének.
-
Anaren91
senior tag
Amit linkeltem nemrég tesztet ott a kártyát felhúzták 1250/1450 re és még úgy se volt baj a hővel... nekem meg alap órajelen 70 fok felett van.
-
Anaren91
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #24512 üzenetére
Cooler Master E2 IC essential vagy milyen pasztám van itthon gondolom jó lesz az is nem? procira vettem kb fél éve.
-
Anaren91
senior tag
League of Legends alatt 68 fok a max most mértem.
-
Anaren91
senior tag
válasz
#16729600 #24491 üzenetére
Utálom a benchmarkokat és nem is vagyok benchmark huszár viszont mivel nincs 2 monitorom nem tudom játék közbe figyelni a hőfokot alt tabolgatni meg nincs kedvem 2 secenként. ez tűnt a legjobb megoldásnak. Viszont szétkaptam a gépem ééés érdekes dolgot vettem észre... Most lehet én látom rosszul vagy hülye vagyok de olyan mint ha a borda nem is érintkezne a gpu val....
-
Anaren91
senior tag
-
Anaren91
senior tag
Megpróbálom úgy hogy közelebb teszem a ventiket a kártyához. hátha úgy jobb. Olvastam neten anno a Powercolor Devil 13 as kártyájáról 1 tesztet ott írták hogy a kapott kártyára valahogy rosszul volt feltéve a hűtés és melegedett de aztán csináltak vele valamit talán újra pasztázták és jó lett... lehet megnézem azt is
-
Anaren91
senior tag
Esetleg driver okozhat ilyen melegedés zavarokat? Most a 13.2 beta 6 van fent.
-
Anaren91
senior tag
A legviccesebb hogy most visszatettem alap órajelekre (1150/1250) és még gyorsabban ugrott fel a hő-.-
-
Anaren91
senior tag
válasz
GergoHD #24468 üzenetére
Hát 15 perc után 70% on mentek a ventik a kártyán. Alapjáraton kb 35 fokos szokott lenni a gpu hőmérséklete. Meg ezen a kártyán feljebb lehet emelni a hűtőket hogy távolabb legyenek a bordától így elvileg nagyobb légörvényt tud csinálni. Lehet vissza fordítom h közelebb legyen. Vagy beállítom 45 fokosan és akk opdalra kitolja a meleget.
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Próbálkozok a kártyám tuningolgatásával(7870). Jelenleg 1200/1300 on megy. Az normális ha 15 perc furmark után 80 fok fölé is felmegy?
-
-
Anaren91
senior tag
Nemtudom valaki próbálta e már a crysis 3 at de nekem 8 giga rammal 7870 es kártyávaé fx 6200 as procival ami 4 ghz n fut van h 16 fps em van single player mode ban. ez most a rossz törésnek köszönhető (ncore) vagy annyit bír a gépem-.-(ezt azért kétlem). jah és amikor felveszem a káryámat 1250/1300 ról 1300/1350 re akk kifagy a játák ez fesz hiány lesz?
-
Anaren91
senior tag
VGA t hogy érdemes húzni? Milyen léptekben? 50 Mhz enként aztán stressztesztet neki h stabil e vagy mehet nagyobb léptekben is? Tesztelni miben érdemes hogy stabil e?
-
Anaren91
senior tag
Jah még annyi hogy a 13.2 Beta 4 es driver van fent a gépemen. Nemtudom hogy ez most a driver hibája vagy nem de azt vettem észre hogy Terában amikor várok arra hogy beengedjen a szerver akkor a kártyám felmegy 100% os kihasználtságra.... Pedig csak 1 álló kép van semmi extra. Max 1 -2 kis csillámbizbasz mozog a képen... Más nem tapasztalt ilyet? Esetleg valami tipp, hogy melyik driver lenne a legjobb a 7870 nek?
-
Anaren91
senior tag
válasz
Töki bácsi #20953 üzenetére
Hááát én iponon vettem anno de ott most egyiket se láttam. Ez a baj a Powercolorral h itthon nehéz beszerezni. De sztem ha bemész valamelyik PC boltba tudnak neked nagykerből rendelni.
http://www.powercolor.com/us/products_features.asp?id=430#Specification
http://www.powercolor.com/us/products_features.asp?id=412
Ezt a kettőt mondtam am.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Töki bácsi #20945 üzenetére
Én Powercolort ajánlanék neked. Vagy a Vortex II es kiadását ami gyárilag 1150/1250 en fut vagy ha Tahiti LE -s kártyát akarsz akkor meg ott van a Powercolor Myth változata az meg 925(975 boostal)/1500. Nekem a Vortex II es van és meg vagyok vele elégedve.Alapjáraton nagyon halk a hűtő maxon meg hangos de még elviselhető.
-
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok az normális h az Aida 64 szerint a Powercolor 7870 em (1150/1250) alapjáraton 47 fokon megy? Ha teljesen ki van hajtva akkor meg ilyen 80 fokig is felkúszik.
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. VGA t milyen léptekben érdemes húzni? 10 Mhz enként és úgy tesztelni h stabil marad e? Jelenleg 1150/1250 en van ez a gyári.
-
Anaren91
senior tag
válasz
BomiBoogie #18099 üzenetére
Tudom csak azt hittem h a kártyám vacakol de találtam google be valami cikket h másnak is volt ilyen bár nem nagyon értem h miről van szó. http://www.vistax64.com/vista-general/69609-colors-off-windows-photo-gallery.html Bocs az off ért csak most raktam újra a gépet és nemtudtam h mi kínja van.
-
Anaren91
senior tag
válasz
BomiBoogie #18095 üzenetére
Igen frankón működik minden ha háttérnek teszem be a képet akkor is normális csak ha win nézegetőbe nézem akk szar.:S
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Nem tudom h jó helyre írok e de mivel 7870 es kártyám van gondoltam megkérdezem h más találkozott e már ilyen hibával. Szóval az a problémám hogy ha 1 képet megnyitok win képnézegetőbe akkor nem látszanak a színek az egész kép zöld meg kék sőt még az ablakon belül a fehér rész is zöld... ha berakom háttérnek akk jó csak képnézegetőbe vacakol:S mi lehet a bibi?
-
Anaren91
senior tag
Most jöhetnek itt az Intel fanboy hozzászólások lehet hogy nem tudnak kihatani 2 680 gtx et meg mittom én milyen szuperhardkór quad sli s configokat de nem is mindenkinek van pénze 100k körüli procikra. A full gépem volt 170 be és teljes mértékben megvagyok vele elégedve... ha nem is hajtja ki a kártyámat teljesen ez a proci akkor is csak 33 volt és így is teljesen játszható élményt nyúlt minden játék alatt...nem vagyok se fps huszár se 3d mark fan szóval az én igényeimet kielégíti és egyáltalán nem szar... főleg annyiért amennyiért adják.
-
Anaren91
senior tag
válasz
zserbox #16530 üzenetére
DX 11 exevel indítom 4 ghz n megy a procim jelenleg és am meg nem értem hogy miért jön mindenki azzal h az amd procik hurkák... ha logikusan belegondolsz miért gyártana az amd olyan kártyákat amit a saját processzpruk nem képes teljes mértékben kihajtani? Azért hogy az intelnek csináljon plusz pénzt? lehet hogy nem egy 100k forintos processzor de sztem 33k ért egy sokkal jobb ár/teljesítményű procit kaptam mint ugyan ilyen értékű intelnél...
-
Anaren91
senior tag
Meg... Haveromnak egy Saphire 7850 OC ja van fx 4170 el meg 8 giga rammal FC 3 ba maxon kb 25 fps e van... nekem igaz fx 6200 as procim van de ugyan úgy 8 giga ram és egy Powercolor 7870 ami az egyik leggyorsabb a 7870 ek közül ha jól tudom (1150/1250) és nekem most hogy kilőttem igaz az msaat van 69-75 fps em. 9k pluszt bőven megér. Nembeszélve arról hogy haver be is szopta a sapphire al mert bs es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Google Pixel topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Linux kezdőknek
- DOOM - The Dark Ages
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest