- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz Malibutomi #15249 üzenetére
Post fx AA van benne, azért nem láttál, kapcsold ki az élsimítást, és vedd le low-ra a post fx-et akkor fogsz recét látni.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Attix82
addikt
válasz ->Raizen<- #15253 üzenetére
Picit meredeknek tartom, hogy jelenleg szükség lenne 2gb+ VRAM-ra. Az oké, hogy mutat valamennyit, de maga a képen amit lát az ember biztos nem annyi. PL látok 1500 Mb, de pillanatnyilag 1100 Mb-ra van szükség a folyamatos fpshez.
-
->Raizen<-
veterán
válasz Attix82 #15254 üzenetére
Annyira nem jár távol az igazságtól az ab osd része ami mutatja a vram használatot. Hitman absolution chinatown pálya mindent maxon 8x msaa és pálya betöltése után berángatott párszor csúnyán mire elkezdett folyamatosan menni. Crysis 2 mindent csutkán szintén zenész. Max payne 3 nál feleződik harmadolódik az fps 8x msaa-val. Mivel én sem látom a különbséget full hd-ban a 4x meg a 8x msaa között többnyire 4x-es élsimításon hagyom van olyan amikor megelégszem az fx aa-val is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Attix82
addikt
válasz ->Raizen<- #15255 üzenetére
De azt is vedd figyelembe, hogy az FPS értékek már a GPU miatt is lecsökkennek drasztikusan 8x AA mellett. Így CF vagy SLI-nél van értelme 2GB+ VRAMnak.
-
->Raizen<-
veterán
-
Attix82
addikt
válasz ->Raizen<- #15261 üzenetére
CPU limit? Nem is írtam ilyet
-
milszab
senior tag
Dirt 3-nál miért látom úgy mintha nem lenne folyamatos a kép? Monitorom miatt lehet? Mer az fps megvan bőven.
-
- = Zk = -
félisten
válasz DroiDMester #15226 üzenetére
hmm....
én nem íratom ki. én nem hiszek neki. na meg, annyira nem is érdekel igazáncpu+vga-t szoktam figyelni BF3 alatt. (Y)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
addikt
Sziasztok, bocsánat ha már volt ez a kérdés korábban, de csak annyi lenne a kérdésem hogy mekkora a különbség egy 2gb-os 7850 és egy 2gb-os 7870 között? Játékok alatt természetesen.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Tomix24
addikt
válasz gyuribácsi88 #15269 üzenetére
Ezt a linket nézd meg. Játékonként, felbontásonként, és összességében is kapsz választ a kérdésedre: [link]
-
->Raizen<-
veterán
válasz gyuribácsi88 #15269 üzenetére
10-20%
Sok a problémás sapphire kártya. Érdemes kerülni egy darabig. Msi-t Powercolort gigabyte 7870oc-t tudom ajánlani.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz gyuribácsi88 #15272 üzenetére
OC változatot nem érdemes venni, kivéve, ha ugyanannyi, mint a sima.
Sapphire helyett mostanában ASUS az ajánlott. -
miresz
veterán
Milyen árban van? Amúgy jó.
-
addikt
-
Tomix24
addikt
Garos legyen, és ne OC-s kari , ha lehet. Az OC órajel szintet a Catalystból is el lehet érni 3 mp alatt. Pénzkidobás. Jó/jobb márka nincs szeintem jelenleg, de a hűtés/hang miatt ne REF kari legyen ha jót akarsz
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Tomix24 #15276 üzenetére
Oké értem, vagyis egyet nem, mi a franc az a referencia kártya?
Akkor ezek közül inkább melyiket vegyem? Csak azért mert ma adnám le a rendelést ...
SAPPHIRE 11199-03-20G HD7870 2GB GDDR5 GHZ EDITION OC PCIE
MSI R7870-2GD5T/OC HD7870 2GB GDDR5 PCIE
ASUS HD7870-DC2-2GD5-V2 HD7870 2GB GDDR5 PCIE
-
bitum3n
tag
válasz BomiBoogie #15243 üzenetére
Na 1200on is ugyanúgy előjön, most épp nfs mw közben, de volt bf3nál is...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz gyuribácsi88 #15277 üzenetére
+1 az ASUS-nak.
(#15278) bitum3n
Ha alapórajeleken is BS, akkor sajnos könnyen lehet, hogy rossz kártyát fogtál ki.
Driver újratelepítést, illetve 12.10-es telepítést próbáltál esetleg?[ Szerkesztve ]
-
kockaharcos
senior tag
+2 az asusnak, csak azért mert én kettőt vettem, és mind2 hibátlan volt
[ Szerkesztve ]
-
Tomix24
addikt
A Ref kari : (A kinézetet nézd, mert több gyártó is jöhet így)
[link]A Ventije hangosabb mint a te általad írtaké, ennek ellenére melegebb a kari Ergo, a húzásnál is előbb fagyhat szét.
MSI R7870-2GD5T/OC HD7870 2GB GDDR5 PCIE
ASUS HD7870-DC2-2GD5-V2 HD7870 2GB GDDR5 PCIE
(Halkak és hűvösek)[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
válasz Malibutomi #15249 üzenetére
Majd akkor nem kell élsimítás, mikor majd 19"-on is UHD-ban játszunk.
Amúgy 42"-on a FHD tyúkfing. Ott baromira előjön minden ajánlott nézési távolságban. De már 19"-on 1440x900-as felbontáson is nevetséges a grafika. Ezen a ponton mondtam azt, hogy jó kerül amibe kerül, de veszek egy 22"-os FHD monitort. Nem bántam meg.
Viszont 42"-ra legalább UHD kellene szerintem.PS4
-
addikt
Köszönöm a helpet, mivel több helyen is dicsérték, így megveszem az ASUS-t.
Kösz mindenkinek
-
miresz
veterán
válasz gyuribácsi88 #15275 üzenetére
Jó áron van,meg kell venni.
Ui. Bár most látom az Asus-t nézted,én is arra szavazok.
[ Szerkesztve ]
-
milszab
senior tag
válasz kovsol #15267 üzenetére
Hát a 4870-esem kicsivel többet vette, de kb 3játék volt ami alatt már picit lehetett hallani! És iylenkor már 80fok körül volt. Szerintem itt a venti vezérlés van nagyon eltúlozva. Ahogy észrevettem ilyen 60fok körül próbálja tartani. Mikor nyomok egy Alt+tab-ot, 60-67körül van a hőfok. De alapjáraton frankó. Szobahőmérsékletnél 4fokkal melegebb csak mindig.
-
bitum3n
tag
válasz BomiBoogie #15279 üzenetére
Most is az van fent, érdemes lenne letesztelni win 7 alatt is?
-
nagyúr
-
- = Zk = -
félisten
válasz DroiDMester #15290 üzenetére
Te mivel is hajtod a 7950(?)-esed? (cpu)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
mrhitoshi
veterán
válasz DroiDMester #15290 üzenetére
Az a baj, hogy 27"-on ekkora felbontással 108,78 a pixelsűrűség. Egy 21,5 FHD monitor is akkora pixelsűrűséggel dolgozik mint egy akkora monitor, amit írtál, és ha egy távolságon kívül nézed a 27"-os monitort, akkor az már kezd kevés lenni. Egy 42"-os TV-n legalább UHD kellene 1m-es távolságban. Minél több a pixel, annál feleslegesebb lesz majd az élsimítás.
Nem hiába reklámozza az Apple a retina kijelzőket. Egy meghatározott távolsághoz meghatározott PPI tartozik, ezért mondjuk fél m távolságra még elég is lehet 21,5"-on FHD, de legalább 2560x1440 kellene már, és akkor 27"-on jóval nagyobb felbontás.
Nem tudom erre a pontos számítási képletet, de levezethető a szem fizikájából. Vannak a fórumon nálam okosabbak is ebben a témában, így nem akarok pontos számokkal dobálózni, de kellene már az az UHD felbontás.PS4
-
nagyúr
válasz - = Zk = - #15291 üzenetére
Hát már kéne nekem is platformot váltani kissé korosodó(közel 3,5.éves) i7-860@~4200.MHz már kezd kevésnek bizonyulni, de még így is mérföldekkel jobb mint a jelenlegi legjobb 8.magos AMD + 8.giga 2400.as Kingston HyperX Beast + Asus Maximus III Formula
De így inkább 1szerűbb mert látszik minden a képen
De miért is kérdezed?.....
-
miresz
veterán
válasz DroiDMester #15293 üzenetére
Ez ismét erős túlzás. Ahogy nézem szeretsz te túlozni sokszor,és utána örülni neki ezzel a smile-val. Ez az egyik kedvenc smile-d gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
- = Zk = -
félisten
válasz DroiDMester #15293 üzenetére
i7-860@~4200.MHz már kezd kevésnek bizonyulni, de még így is mérföldekkel jobb mint a jelenlegi legjobb 8.magos AMD
ezt nem hagyhattad ki, gondolom.... bár ne "ismerném" a PH-s "életedet" .... akkor elhinném, hoyg nem direkt írtad. így.
csak kérdezem. mert majd tervben van nálam is a 7950. de akkor megvagyok nyugodva, hogy az FX-em elég lesz alá. arra amire kell, bőven
egyelőre jó a 7870 is..de mit is keresel te itt amikor már 7950-esed van? buhehe
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz DroiDMester #15295 üzenetére
Semmi-semmi. Csak arra gondoltam,hogy tényleg milyen jó a procid,mi meg még több millióan szenvedünk ezekkel a szarokkal.... Ha esetleg eladnád gondolj rám,jó lesz nekem,legalább nem fog billegni a számítógép asztalom....
(#15296) - = Zk = -: Szerintem nem lesz elég nekem egy 7750-est alig akar kihajtani 4Ghz-n. Vegyél valami i7-et,az talán...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz miresz #15297 üzenetére
Értem egyből be is fostál ha már valós dolgokról van szó.............
Ha lenne 7950 -ed kíváncsi lennék tőled egy FC3 -tesztre mert a FX -ed(etek) nem képes kihajtani (játszható beállításon) a 7950 -et 1100/1500 az hótt ziher, de inkább hadjuk a témát mert látom ma is van aki kötekedős kedvében van........
-
miresz
veterán
válasz DroiDMester #15298 üzenetére
...inkább töröltem,jobbnak látom nem írni semmit......
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz DroiDMester #15298 üzenetére
érdekes....
én a BF3multi miatt frissítettem a gépet (FX+7870). azelőtt X6+6950 volt... háát, ég és föld a különbség.
a proci 45-60%-on teker. a kártya néhol 80-95%-on... az fps érték megfelelő, multihoz pont jó (Y)
persze lehet ehhez már közrejátszik a DDR2ről 3ra váltás is...hm. passzúgyhogy én már nem hiszek semmilyen tesztnek, csak annak, ami a szobám négy fala között törénik
szerk
anno, mikor megvettem a 3870X2-t a 6400+ X2 alá, akkor voltak bajaim... ma, hogy "ha" az FX-re rákötöm a 7950-et én valahogy nem félek
de előbb majd egy 7870CF-et nézek meg.... remélhetőlegDE... majd minden kiderül
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest