- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Comedian
csendes tag
Helló mindenkinek!
Most építek új konfigurációt és a kártyáról tesztek alapján tudok csak információkat. Eddig sosem volt még Ati kártyám, de most az NV 480 gtx 5-10%-os többlet teljesítménye nem ér meg nekem 100$-t.
Én egy Sapphire "alap" 5870-esre gondoltam. Tudnátok mondani a gyártóról információkat, mennyire megbízható esetleg a tranzisztorok, és egyéb alkotóelemek minősége milyen?
Vagy egy referencia kártyánál más gyártót célszerű választani? pl XFX. Mert őszintén megmondom nem értem miért annyival drágább az XFX. Jó lehet, hogy nem annyira elterjedt kis hazánkban, de akkor is.
Még egy kérdésem lenne, hogy kb mekkora proci szükséges a 100%-os kihajtására egy Gigabyte UD3-r alaplat társasága mellett? i7-860, vagy i7-930 as proci lesz, még egyelőre nem döntöttem el melyik. Előbbi mellett az olcsóbb alaplap vonzó. Utóbbinál a D0 stepping és a 3 csatornás memória kezelés.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Léghűtés topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Cyberpunk 2077
- Okos Otthon / Smart Home
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 90-es években voltam gyerek
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest