- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racer77
tag
Mint érdekesség mondom, hogy van egy sapphire 5850 kártyám és gyári feszültséggel 1.088v 840/1150et megy. Fogtam és kíváncsiságból elkezdtem csökkenteni a feszültséget egészen 1.045ig stabil maradt ezen az emelt órajelen, így persze jóval hűvösebb és kisebb is a fogyasztása mint egy alap 5850nek /725,1000/
Átírtam a biost is 840/1150 1.045re illetve az energiatakarékos módot is csökkentettem 0.95 helyett 0.9vra. Az eredmény egy stabil hűvös keveset fogyasztó kártya 5850nél jobb teljesítménnyel, próbáljátok ki hátha másnak is jó lesz. -
Racer77
tag
Sziasztok!
Ma váltottam 4850ről 5850re és egyik driverel sem jön be a control center. Pedig már 3 driverel próbáltam, driver cleanerel lepucoltam előtte mindent és nem tudom rábírni sehogy Win7 64bit. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Synology routerek
- Tőzsde és gazdaság
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest