- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregus021
tag
A Sapphire 5850Xtreme feszulteseget csak trixxben lehet csökkenteni, növelni, viszont az előszeretettel bugol ossze-vissza. Vannak ideiglenes megoldások, de nekem az vált be, hogy trixxben állítottam a feszultsegen, apply. Elkezdett ugralni minden, ujrainditottam a gépet, meg sem nyitottam a trixx-et és a bealitott feszültségeket használta a kártya.
-
gregus021
tag
A kártya undervoltolásával próbálkozom, teljesen stabilnak tűnik stock órajeleken 1 volton, és nem meleszik 70 fok felé. A probléma az, hogy csak TRIXX-el lehet voltage-et szabályozni a kártyámnál, és ha nem fut semmi 3D alkalmazás akkor elkezd szétesni a kép ha történik valami. Szóval netezés közben, ha el lett indítva a TRIXX szétesik minden, ha megmozdítom a kurzort, de ha mondjuk egy FurMarkot elindítok tüökéletesen megy. Van valami tippetek hogyan lehetne ezt megoldani?
-
gregus021
tag
Siekrült másik méretű csvarhúzóval leszedni, újrapasztáztam sajnos nem valami minőségi pasztával (Spire ezüst paszta, 500Ft-os) és most 10 perc FurMark után 87 fokos volt a kártya. Valakitől tudok kérni MX-2 pasztát, kitakarítom még1x és kipróbálom azzal milyen.
-
gregus021
tag
Sziasztok! Tegnap beszereztem használtan egy 5850Xtreme kárytát, és van egy kis problémám. BF3 közben 100%-os venti sebességgel 70-75 fokos a videókártya. Elég szűkösen van sajnos a házban, és a szobában is meleg van, de ezt én egy kicsit soknak érzem. Volt amikor elérte már a 77 fokot is. Szeretném újrapasztázni, és kitakarítani a kártyát, de nem sikerül leszednem a hűtőt, a 4 csavar ami tartja meg sem mozdul. Szerintetek hogyan lehetne kiszedni őket a kártya megsértése nélkül? Ez beválhat? Kicsit para megcsinálni, de ha működik megpróbálom. Ha valakinek van valami csavarkiszedő tippje akkor szóljon! WD40 nincs itthon. :c
Előre is köszi a segítséget!
szerk.: most nem megy 70 fok felé BF közben egyáltalán, tegnap 1-2 óra játék után folyamatosan 75 vagy több volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Diablo IV
- Autós kamerák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest