- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooby
aktív tag
Kedves 58XX tulajok. Aki nem akar biost flesselni, de szeretné meghúzni a kártyáját, annak megfelelő alternatíva lehet, hogy msi afterrel a feszültséget állítja be és amd gpu clock toolal pedig az órajelet lövi be. Én azt olvastam, hogy az msi program a catalystra épül, és mivel ott 900 a max ezért nem engedi tovább húzni az órajeleket. Továbbá az msi programmal csak a gpu feszültséget lehet állítani, de ott sem tudja majd mindenki, mint ahogy már a fórumban írták előttem. A kártyák 90%-ánál lehet a feszültséget állítani, de a memória feszültséget továbbra sem. Ahhoz már bios fless kell. Én kipróbáltam és nálam működött a dolog. Win7 64bit sapphire 5870. Remélem tudtam segíteni.
BUÉK mindenkinek!!!!!!!!!!
-
Scooby
aktív tag
Sziasztok
Tegnap vettem egy 5870-es kártyát, és lenne egy kis gondom, remélem tudtok segíteni. Előtte 4870-es volt win7 64-el. Minden rendesen működött. Viszont ezzel csinál furcsaságokat. Új kártya új winnel jár, tehát újrahúztam a rendszert. Alt+tab kombóval nem tudok az ablakok között váltogatni. Ha leteszem tálcára nem tudom visszahozni, csak bezárni. Nem tudom, hogy ennek az aero-hoz van e köze, de a tálcán ha több ablak van akkor feldob egy képet ahol ki lehet választani melyiket akarom nézni, ez villog, és természetesen nem tudok ablakot váltani. Winrar kicsomagolásnál az ablakban össze vissza kijelölegeti a fájlokat.
. Ez most az új kártya miatt van, vagy mitől lehet ez nálam? Próbaképp 3dmarkokat futattam, de semmi hiba. Én windows hibára gyanakszom.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Magisk
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest