- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #16044 üzenetére
Azt 6970-re lesz csak érdemes lecserélni.
-
Oliverda
titán
Esetleg valami tipp arra hogy hogyan lehet BIOS editorral úgy 21% alá vinni a fenti fordulatszámát hogy úgy is maradjon és használja is azokat a beállításokat? Hiába állítom be és flash-elem fel a GPU-Z mindig minimum 21%-ot mutat... A Catalyst ugat bele vagymi?
Afterburner-rel meg lehet csinálni de azt nem akarom használni folyamatosan.
-
Oliverda
titán
Van valamilyen (nem BIOS) mod amivel egyszerűen ki lehet lőni a CCC-ben az órajelekhez tartozó limitet? Vagy esetleg ki milyen progit tudna javasolni egy gyors tuninghoz? Megbízható progi kellene ami nem barmol bele az OS-be. Ja, és Win 7 alá.
Az Afterburner milyen?
-
Oliverda
titán
5850-ből is létezik már v2 gyári hűtős vagy abból még csak a batman verzió van?
-
Oliverda
titán
Látott már valaki levetkőztetett 5850-ről fotót? Eddig már van 8 tesztet megnéztem de egyikben sem vették le róla a hűtést.
-
Oliverda
titán
válasz
Dare2Live #716 üzenetére
Ez a számolgatás sz@rt sem ér szerintem. Nem hiszem hogy van olyan ember aki a felsorolt összes játékkal játszik. Pl. Far Cry 2-ben simán megvan a +80%.[link]
"Vagy ~novemberre kifut a 4890 és utána már nem kapsz mást?"
Ha kifutna is (amit kétlek) akkor már valóban nem kapsz majd mást csak 5670, 5770, 5850 és 5870-et.
-
Oliverda
titán
válasz
sniper elite #589 üzenetére
Ja... 60-70 ezerért én is vennék. Az normális ár.
"de ez a lehúzás féle dolog engem nem érdekel"
-
Oliverda
titán
válasz
sniper elite #583 üzenetére
Na de ki az a márhá aki vesz két 5870 X2-t amikor még egy is sok szinte bármihez...?
-
-
Oliverda
titán
válasz
cowboy_bebop #357 üzenetére
82 540 HUF + FA
Mondjuk azt hozzá kell tenném hogy az Expert sokszor drágább mint jópár kisker.
-
Oliverda
titán
Ez nekem jobban tetszik mint a ref hűtős. Nagyon remélem hogy valamelyik gyártó majd idővel kiad egy IceQ féle hűtésű modellt is. A 2 DVI helyett pedig bőven elég lenne egy. Nem is értem hogy miért erőltették a négy kimentet ha csak 3 megjelenítőt képes egyszerre meghajtani. HDMI->DVI és DP->DVI átalakítók pedig már régóta léteznek. Nem hiszem hogy akik megveszik a 3 megjelenítőt azoknak már ne futná 2 átalakítóra.
A hátulra néző tápcsatival pedig mi a baj?
Szvsz jobb mint az előre néző ami a refen van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest