- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
lvnt
őstag
válasz
jegenye77 #14836 üzenetére
Annyiért szerintem nem fogsz találni, inkább ahogy Zoo123 is írta, 20k különbség van a kettő között.
Ha a Crysis 2 is olyan "fantasztikusan" optimalizált lesz, mint az első része volt, akkor nincs az az evilági kártya, amelyen maximum beállítások mellett fog futni a játék.
-
lvnt
őstag
válasz
BoogeyM@n. #14621 üzenetére
Igen, nekem is nagyon szépen fut 1920x1080-ban, maximum beállításokkal. Amilyen szép a játék, olyan jól van optimalizálva.
-
lvnt
őstag
Csak játékra kéne. Játék előtt benyomom az emelt profilt, aztán vissza. Elég is lenne nekem az 850/1200, mint az 5870.
850/1150-en járattam kb. fél órát a Furmarkot, minden ok volt. Aztán felraktam 1200-ra, és egyből fagyott a gép, pedig 85°C volt a hőmérséklet.
Újraindítottam a gépet, és inkább hagytam. Lehet, hogy az volt a baj, hogy mielőtt állítottam volna 1200-ra nem kapcsoltam ki a Furmarkot? Hülyeség volt.
Ugye attól, hogy még fagy a gép, nem tesz semmi maradandó kárt a kártyában az órajel emelés alapfeszen?
Itt melyik lenne a VRM hőmérséklet? -
lvnt
őstag
Ugye, ha Afterburner-rel húzom a kártyát, és a Core Voltage csúszka nem is aktív, akkor a feszültség mindig az alapon marad? Vagy ilyenkor magátol állítja a feszt? Mert nem nagyon akarok feszt emelni.
Most tartok 850/1150-nél, és Furmark Xtreme Burning Mode-ban 84 fokig melegszik kb. tíz perc után.
Mennyi idő alatt éri el szerintetek a kártya a maximum hőmérsékletet Furmark alatt? Mennyit teszteljek egy órajelet?
Igaz, előtte volt egy fagyás, mert túl nagy hévvel fogtam neki. Hőmérséklet, akkor sem volt magasabb. -
lvnt
őstag
15 perc Furmark alatt most 82 fok volt a maximum hőmérséklete a kártyának alap órajeleken. Lehet húzni rajta egy keveset, nem?
MSI Afterburner-rel vagy sima Ati Overdrive-al húzzam inkább? Ja, az Afterburner, amikor feljebb nyomtam az órajelet, miután apply nyomtam mindig visszaugrott az eredetire.Zoo123:
-
lvnt
őstag
válasz
Daffni2 #14306 üzenetére
Köszi a választ!
Az a baj, hogy nekem alapórajeleken is ilyen 58-60 fok körüliek a hőmérsékletek játék közben.Mondjuk tetőtér, és nagyon meleg van egész nap.
Rendben, akkor hagyom a venti szabályozást.
Ugye a Powerplay funkció megmarad attól, hogy én emelek az órajeleken?
-
lvnt
őstag
válasz
Daffni2 #14304 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy hogy alakulnak a hőmérsékletek ezeken az órajeleken? Nekem is ilyen kártyám van. Értelemszerűen nem az idle-re vagyok kíváncsi, mert az gondolom(?) ugyanannyi, mint alaphelyzetben, a Powerplay miatt.
Lehet, hogy hagyom a tuningot a nyár utánra, mert így is volt már elég magas a hőmérséklet.Ja, és milyen programmal tudom a venti fordulatot úgy leszabályozni, hogy bizonyos hőmérsékletekhez rendelek százalékokat?
-
lvnt
őstag
Giot, CptMisi: Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget. A végén az @BIOS-al frissítettem, és meg is oldotta a problémát, most már 2D-ben 157/300-on megy a kártya.
Igaz, a legújabb, f11-es bios frissítésre azt írta ki, hogy "bios version not match" a program, de mindegy is, mert a problémámat megoldotta az f5/f7-es is. -
lvnt
őstag
Bocs, hülye kérdés, de hol lehet bekapcsolni a powerplay-t? Átkutattam az egész CCC-t, de sehol nem találom.
-
lvnt
őstag
RI/OS, CptMisi, Speed(R): Igen, 1920X1080-as felbontásban kéne alkotnia a karinak. Rendben, akkor most az egyhez még jó lesz a proci (max, kicsit megpróbálok húzni rajta), ha meg majd CF-et akarok, akkor beruházok előtte egy erősebb procira is, de az még távol van, majd, ha nagyon lemegy az ára a karinak, akkor is inkább majd mérlegelek, hogy vegyek-e egy akkori új kártyát vagy esetleg még egy 5850-et, hogyan érné meg jobban, teljesítményben.
Köszönöm a válaszotokat!
-
lvnt
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés, de egy Athlon II X4 630 meghajtana egy 5850-es kártyát, esetleg később kettőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Fujifilm X
- Revolut
- Kuponkunyeráló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest