- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
halisa
tag
Sziasztok segítsetek. Lehetőség van, hogy lecseréljem a HD5870-es kártyámat . Milyen ajánlotok helyette?
6000-es ill.7000-es sorozatból. Azonos teljesítményűt mint a HD5870-es vagy kicsivel jobbat.Egyik amit kinéztem: ASUS HD 6970 2GB
-
halisa
tag
válasz
KINIZSI #30922 üzenetére
Én is azt mondom, hogy táp hiba lesz! Nekem mindig kék halált csinált bekapcsoláskor.
Chiftech 500W-ost (3évest)cseréltem most CFT-750-14CS ilyenre és tölle vettem és a kollégám is. -
halisa
tag
válasz
enginev3.0 #30445 üzenetére
Ja, ja nekem is ~40 fokos (XFX5780 157Mhz / 420Mhz 0,95V)
Most látom, hogy feljebb léptem -
halisa
tag
Itt a kánikula hűtésre figyelni! Előzzük meg a problémákat!
-
halisa
tag
válasz
Grave_444 #27895 üzenetére
Szerintem 2-3 tesztek nem ártanak, hogy jól bemelegedjen a kártya. BGA láb néha érintkezik néha nem ( a hogy melegszik a kártya).
Még catlist nélkül is meglehet nézni, hogy reagál a kártya előjön-e a hiba.
Kártya gondolom tiszta nem poros, a hőpasztázást érdemes megnézni.
Nekem két napja elkezdett villogni a kép . Gép lekapcs majd takarítás portalanítás. -
halisa
tag
válasz
Grave_444 #27891 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem haldoklik a VGA ( talán nem hiába adta el az előző tulaj). Futtassál egy pár VGA teszt progit ami megizzassza a kártyát.
Ha van lehetőség tegyél be egy másik kártyát, hogy azzal is van ilyen jelenség. Vagy még meg próbálhatod Windows gyári driverrel mit csinál. Dobj be egy másik wincsit( ha van ) hogy az új rendszerrel mit csinál (ne keljen mindent újra pakolni). Nekem Avast kavart be és okozott kék halált vagy lefagyást Nod32 -től a hálózatom ment tönkre . -
halisa
tag
Köszönöm mindenki segítségét.
-
halisa
tag
ÉN csak egyet mondok:
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek és örülök, hogy hozzá jutottam idén egy 5870-es kártyához jóáron. -
halisa
tag
válasz
MrCsiT #24785 üzenetére
Az én véleményem szerint mert a többiek nagyon elvesztek az FPS-sek és a magok számának a rejtelmeiben. meg kérdezni hová szól a garancia és az üzletet felhívni, hogy él-e így is a garancia, hogy le lett cserélve a hűtő. Vagy kb van még rajta 1,5hó gar és imádkozol, hogy ne legyen gond. Személy véleményem szerint aki vízhűtést használ az nem a venti hangossága miatt használja . Nekem le van ragasztva két csavarfej
gyári matricával.(3év gar) -
halisa
tag
válasz
h1n1_900 #24635 üzenetére
Nem !
Én 40-ért vettem az XFX HD5870 3 év garival nem rég itt az apron!
-
halisa
tag
Tegnap nehezen, de kézbe vehettem a XFX HD5870-es kártyámat, ami a XFX Hd4890-est váltotta le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest