- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
válasz
wannabeinla #3194 üzenetére
szerintem mivel még épp, hogy megjelentek, egyetlen hűtés sincs rájuk a ref-en kívűl. Majd lesz idővel...
Amúgy mondtam hogy nem 85, ezt csak rátippeltem mert elég komolynak tűnt, 24", 70.000:1 din.kontraszt, 2ms válaszidő... de szerencsére 55.000ért is beszerezhető.MOD: (#3198) vzsryl ATHON II?? na azért odáig már ne süllyedjünk... E7xxx széria sztem beugró.
-
Blood Mage
senior tag
válasz
wannabeinla #3191 üzenetére
wow, ez nem szar!
nekem is ilyen kéne, de baromi drága lehet... kb. 85k itthon.
De akkor mit izéltél itt fél órával előbb, hogy nem akarsz olyan magas felbontáson játszani?? márpedig ha ilyen 24"os monitorod, lesz azt használd natívban ergo 1920 x 1080ban játsz minden játékkal!!
mod: rákerestem google-ben egész korrekt ára van. 63 Iponon (itt sokan szoktak vásárolni), de 55ért is már megkapható. Ez úgy 190 font -
Blood Mage
senior tag
válasz
wannabeinla #3188 üzenetére
59.200Ft az 50es. Akkor ugyan olyan árban vannak mint itthon.
mod: Egy ilyen nem férne még be az árkeretbe? [link] -
Blood Mage
senior tag
válasz
wannabeinla #3183 üzenetére
oh, ezt nem tudtam, hogy ott laksz, de sztem már most is olcsóbbak ott a dolgok mint itt Mo-n,
mod: (#3186) Voyage: (tip) oh, vazzel! ez aztán az áresés!
aki most vesz 5870et az nem csak hogy helyből bukik 20-30%ot az kártya árán minthogy használt, de még 40k-t esik pár hónap alatt az ára. szíííívás...
-
Blood Mage
senior tag
válasz
wannabeinla #3178 üzenetére
na akkor tudod mit? tavasszal olcsóbban megkapod majd az 5850et. Ebből a plusz pénzből vegyél rá egy nagyon pöpec hűtést, és húzd szénné a vga-d! De X2 helyett sztem bőven jó egy 5870is szintén külön hűtővel, talán egy árban lesz így a két kártyás megoldással.
Mod: Fél év múlva szerintetek milyen árban lesz egy 5850?? 40k?? vagy olcsóbb??
-
Joey89
tag
válasz
wannabeinla #3172 üzenetére
én egy hete vettem komplett új gépet Hd5850-es videokarival, viszont időm még nem nagyon volt tesztelni, hogy teljesít játékok alatt, de a héten már megnézem mit tud, aztán majd írok
-
Blood Mage
senior tag
válasz
wannabeinla #3172 üzenetére
ATI RADEON HD5850 Special Edition Extra Wannabeinla hűtéssel + egy Processzor Kihasználtság és Vásárlási Tanácsok című személyre szabott kis kézikönyvvel
persze a vga a saját pénztálcádra szabott árral érkezik, baráti ajánlatként (Über OFF)
MOD (#3176) wannabeinla : rossz a link!
-
vzsryl
nagyúr
válasz
wannabeinla #3165 üzenetére
Kisebb felbontásra tökéletesen megfelel pl a HD5770 is.
(#3166) Voyage: Játékokkal kitesztelted? CPU húzás után drasztikusan nőtt az fps, viszont a VGA húzástól alig?
Az E8400 clk2clk-ban veri a Phenom II-ket.
Felsorolnád ezeket a négymagot használó játékokat, amik mostanában jelentek meg?
Ha sok minden fut a háttérben, akkor természetesen jól jön a +1-2 mag, de nem mindenki játszik így, és az általad felsorolt programok nem túl CPU igényesek.(#3168) wannabeinla: Ha úgy gondolod, hogy a HD5850x2-höz kevés a 4Ghz-en járatott E8400, akkor szted mi elég neki? Az i7-k kb. 10-20%-al gyorsabbak clk2clk-ban a Wolfdaleknél, de játékokban még ekkora különbség sincs.
-
Blood Mage
senior tag
válasz
wannabeinla #3154 üzenetére
Sztem a HD4xxx szériát felejtsd el! most lehet hogy jó ötletnek tűnik, de fél-egy év múlva baromira megbánnád, hogy kihagytad a 5xxx széria nyújtotta DX11 támogatást. A proci meg jó lesz, határeset, de j megfelel.
mod
- Amúgy milyen felbontásban szeretnél játszani?
- Meg akkor azt sem ártana tudni, hogy most vagy tavasszal akarsz vásárolni, és hogy mit: vga-t vagy komplett gépetmod2:" nV-rol nem sok jot lattam eddig, szal maradnek egyenlore az ATI-nal. "
Ez jó poén voltNem sok jót hallottál... baszki még meg se jelent!
Egyenlőre csak találgatások vannak, senki nem tudja mi lesz.
-
Voyage
aktív tag
válasz
wannabeinla #3159 üzenetére
Igen, erre gondolok.
Egy XFX 4890 XXX verzió kb az a max, amit az E8400 mellé tennék. NV oldalról esetleg GTX 275... -
vzsryl
nagyúr
válasz
Ha 1680x1050 vagy afelett játszol, természetesen mindent maxra állítva, akkor vehetsz bármilyen kártyát, úgyis VGA limites leszel. Az E8400 4Ghz-en mindenhez elég, talán csak a GTA4 tudja megfogni, mivel a többi 2-nél több magot használó játéknak elég a húzott Wolfdale. És azt nem árt tudnod, hogy 2-nél több szálat komolyabban használó játékokból csak néhány darab van. Az i7-k feleslegesen erősek játékra.
-
Voyage
aktív tag
válasz
Szvsz 4890 a max. Annál feljebb nem érdemes menni.
-
Blood Mage
senior tag
válasz
wannabeinla #3152 üzenetére
Arra. tényleg nem ártana neki egy 4magos, de nem procit hanem vga-t akarsz venni ha nem tévedek, hisz az E8400ad nemrég vehetted. Mindenesetre 4Ghz azért szép teljesítmény, nekem személy szerint megtenné) Viszont kettőnek akárhova tuningolod mindenképp kevés lesz
-
boeing
őstag
válasz
wannabeinla #3138 üzenetére
Hát ez majd a DX 11 gamak alatt kiderül
,de szerintem kevés lesz a kártyának.
-
Blood Mage
senior tag
válasz
wannabeinla #3144 üzenetére
ja, hogy csak tavasszal veszed meg?? Már nem azért , de az még odébb van egy picit, és addigra az nV is kidob tucatnyi vga-t csak úgy mint az ATI. Tavaszra teljesen más lesz a helyzet mint most. addigra egy mostani 5850x2 árából kijön majd egy leendő 5890es van az ennek megfelelő konkurens termék.
mod: nevo mondom én!!
-
RI/OS
addikt
válasz
wannabeinla #3050 üzenetére
Össze, CrossFire-be.
/Ha az alaplapod tudja...feltételezem igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- TCL LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- E-roller topik
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 2025 - Íme a 29. héten megjelenő játékok listája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest