- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lupi00
tag
válasz
janosiaron #30848 üzenetére
OCCT megpörköli rendesen! 1.25V-nál 1000 MHz-nél sok a hiba 950 stabil. Viszont a mag még mindig csak 60 fokos, Így emelek még feszt. A memó 1300-nál 75 fokos azt nem is piszkálom.
Ma viszont el kell utazom így inkább visszavettem stabilra a fiamnak. Majd folytatom.
-
HSM
félisten
válasz
janosiaron #30833 üzenetére
Én nem bántam meg a cserét, szvsz épp a legjobbkor váltottam... A Tomb Raiderhez, Crysis 3-hoz jól jött a 7950 komolyabb izomzata, bár biztos az 5850-en is elmentek volna kisebb-nagyobb kompromisszumokkal...
Bár azokat végigtoltam, de amivel multizni szoktam, ahhoz tényleg bőséggel elég lenne az 5850, ha még meglenne. Az a vicces, hogy minden játékhoz elég volt 3 év alatt az 5850, amíg megvolt, egyedül a metro-hoz kellett az OC, más játékban nem is húztam, inkább a csendesebb működést választottam, a refi hajlamso volt hangoskodni tuningolva....
Last Light nincs még meg, de lehet idővel majd beszerzem, mert sokan dícsérik, és az előd is jó volt.Valszeg már maradok is 7900 tulaj, nagyon bejön a néma csendes működés a refi 5850 után. Az se volt amúgy hangos, de a néma csendes és a halk, de jól hallható szélzaj között azért komoly különbség van.
Bár biztos vannak néma 5800-ak is.
-
HSM
félisten
válasz
janosiaron #30831 üzenetére
Dehogy melegszik jobban játékokban a tápkör... Látod a furmark képen a VRM hőfokokat? Egyedül az Alan Wake tudta hasonlóan felmelegíteni, sőt picit jobban is. De egyébként ez a teszt csak túlmelegedés tesztelésére/megelőzésére jó, a GPU-t elég egyoldalúan terheli, így stabilitást tesztelni nem alkalmas, de nem is állítottam sohasem, hogy jó lenne ilyesmire. De elhiheted, kipróbáltam mindkét említett beállítást rendes játékokban is, és mentek szuperül.
A Metro2033-at pl. 850/1150-en toltam végig, alapfeszen, 1,08V-on, a legkisebb gond nélkül. -
HSM
félisten
válasz
janosiaron #30819 üzenetére
Akkor a tiéd egy nem tól tuningosra sikerült példány... Az enyém 850/1200-at betonstabilan tudta az 1.08V alapfeszen, és 930/1200-hoz is csak 1,14V-ot kért.... És annál is akadtak jobbak...
-
GAbre
veterán
válasz
janosiaron #30802 üzenetére
Köszönöm nektek,de mint mondtam,sajna minden gépindításnál el kell végezni ezt.
Nem lehet,h stabil maradjon? -
do3om
addikt
válasz
janosiaron #30760 üzenetére
Pont úgy ahogy írtad hiába fut rendesen ha játék alatt bedöglik. Viszont olyan mértékben melegíti fel a kártyát amennyire csak lehet. Szerintem csak feleslegesen gyilkolni való a furmark, főleg vannak akik órákat futtatják szerencsétlen kártyájukon.
Játszani kel és úgy is jön majd valami játékban hiba-fagyás ha nem stabil. -
do3om
addikt
válasz
janosiaron #30758 üzenetére
-furmark-
Ezt inkább ne, totál felesleges és csak egy lényege van: megpróbálja kinyírni a karit.Inkább új játékok.
-
360xbox360
tag
válasz
janosiaron #30752 üzenetére
kb 6-7ezret
-
F e Z o
veterán
válasz
janosiaron #30622 üzenetére
Esetleg afterburner-rel tuningolj apró lépesenként, tesztelgetve kombustorral. Ha nem meted el profilként, akkor, ha újraindul a gép, akkor is feláll a rendszer normálisan.
-
pempellini
senior tag
válasz
janosiaron #30622 üzenetére
csökkentett módban indítsd ,úgy tudod állítgatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 2025 - Íme a 29. héten megjelenő játékok listája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest