- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
TTomax #13786 üzenetére
Hát nem tudom...én x2 4200+8600GT konfiggal is játszottam mindhárom résszel, egyik sem akadt....különben nem játszottam volna végig az első 2 részt, ráadásul a Shadow of Chernobylt mind a 7 lehetséges befejezéssel...Bár a CS bugos volt, és azzal voltak érdekességek a régi gépen, de most már egyáltalán nincs semmi gond...
és nincs SSD-m
kasa85: lehet, hogy nálad laggol, sőt, ha azt mondod, akkor biztos, de nálam nem...nem tudom, miért nem, vagy nálad például miért
Nálam egy játék akad, a GTA IV
-
CptMisi
őstag
válasz
kasa85 #13711 üzenetére
nincs mit
GPU-Z 0.4.4
Added PowerColor hardware giveaway
Fix for BIOS reading on ATI -
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
válasz
jozsef m. #13685 üzenetére
Hát...nem tudom, mi a baja
BIOS cserét én nem javaslom, majd valaki hozzáértőbb segít, de szerintem nem a BIOS-szal van a gond
win7 64bit drivert használod? SSD a rendszer vinyó? az ATi mappa is azon van?
Goyee: természetesen
AstraCDX: ha jó a kártya, cserélj bios-t a lapodon
-
CptMisi
őstag
Persze, csak azt külön is veszik általában
Jó is mind a kettő
Galaxy is jó nV-nél
ATi-nál meg még a Powercolort bírom, no meg HIS-t
Daffni2: nem márka vita, csak mindjárt rákérdezett valaki, hogy az ő vgája is azért rossz, mert sapphire...hát nem...
mindkettő jó gyártó, de azért rakjuk helyére a dolgokat
jozsef m.: szerintem, ha a BIOS-szal lenne a probléma, akkor nem ilyen hiba lenne, cseréltél drivert? mióta csinálja ezt? melyik drivert használod?
SzlobiG: azért van így, mert így az ATi-nak és az nV-nek is kiemelt/exkluzív partnerei, ami egy csomó jó dologgal jár
-
CptMisi
őstag
válasz
Daffni2 #13654 üzenetére
Sapphire az egyik legjobb gyártó, több a hibás Gigabyte...csak szólok....
Ez HD4xxx, GTX 2xx...igaz, a gigabyte gyárt nV-t is...De az Asus is készít nV kátyákat, mégis 2%....Mellesleg a Gigabyte-ot az AM3 alaplapjai miatt én nagyon megutáltam(sokan mások is), egyszerűen az, hogy olyan ram van a hivatalos támogatási listában, ami gyárilag 1333 Cl9, de 1,9volttal 1066 cl9ben sem stabil, az gáz
lsc: BIOS-t, meg azt, hogy tegye át a másik sloba (így megoldva, ha rosszul volt /kosz volt benne)
Ilyet mondani, hogy a sapphire rosszabb, mint a gigabyte, pont ebben a topikban inkább nem kéne...A gigának volt egy rakás hibás 5850...ugyebár a nem egyszer szóba került venti problémákra gondolok
na meg azért a Sapphire olyan kártyákat is adott ki, mint a 4850X2, Toxic, Vapor-x.....
-
CptMisi
őstag
az 5850 26 cm, kell 2cm hely még pluszban....
Neked mekkora helyed van? jah, látom: 29cm...hááát.... házcsere?
elférhet, de volt már rá példa, hogy akkora volt a hely, hogy éppen befért, de megsérült a kártya, amikor kivette...ami egy 70k-s kártyánál nem kis gond, ellenben 10kért bőven vannak jó házak -
CptMisi
őstag
Ehh, ipon...Én sok rosszat hallottam róla, saját tapasztalataim alapján meg nincs gond, kérdezd meg tőlük telefonon, hogy mi a teendő...biztosan a vga sípol? vagy inkább e-mail, azt írták, az a legpraktikusabb
Garancia: rma@iPon.hu (e-mailben maximum egy órán belül válaszolunk, nyitvatartási időben)Nagynozi: nekiveselkedtem...
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13610 üzenetére
Hát, sokat már nem nőne a gpu score, de arra gondolt
Gerisz: az egy dolog, de PhysX-es eredményeket sehol nem nézik
Még a Prohardver 3DMark Vantage toplistára sem kerül fel....
Persze, hogy olcsóbb...
De például, ha Phenom II X4et lecserélsz i7-re/Q9xxx-re, akkor 2k+ gpu score már biztos
-
CptMisi
őstag
válasz
Gerisz #13606 üzenetére
de egy jobb procival, például i7 húzva, még a gpu score is nőne valószínűleg
hasonló GPU/Mem frekivel+i7 920 meghúzva, nagyobb a GPU score is
Süvi: az 5850 (ref.) kb. egy centivel ér tovább, mint az alaplap, de még rá kell számolni a tápcsatikat is, nekem 27-28cm a csatlakozókkal
-
CptMisi
őstag
10.6tal újra szétesett a kurzor Company of Heroes alatt
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13523 üzenetére
hát majd meglátjuk
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13521 üzenetére
hát amit te használsz, az sem sokkal újabb, mint a februári, viszont az asus 10.6ban vannak újabb dolgok
-
CptMisi
őstag
hmm...50k egy 5830 MW2 edisön? nem is rossz
ko-ko82: jó! tuning mellett nincs rendes PowerPlay, de amúgy jó
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
Rendkívül magasröptű elmélkedéseteket megzavarnám ezzel a cikkel, ahol összehasonlítják az x8-at és az x16ot, játékokkal tesztelve, grafikonokkal ábrázolva
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
válasz
h.adam.92 #13408 üzenetére
1-2FPS, semmi lényeges
nincs mit
torma1981: ez az ún. PowerPlay, ha nem kell a nagy teljesítmény például msn közben, akkor visszaveszi az órajeleket, így kb 130wattal csökken a fogyasztás, kevésbé melegszik, így a ventinek sem kell magas fordulaton mennie, így halkabb is
-
CptMisi
őstag
válasz
tom_tol #13395 üzenetére
de tudod, hogy ez milyen
azt csak Sárpac hsz-ére írtam
VF-3000A
hát teljesítményben mégis alulmarad, és a VF-3000A még low rpm mellett is hozza a prolimatech hűtési teljesítményét
engem egy olyan teszt érdekelne, ahol nem a borda előtti slotban van a 2venti, hanem a bordára vannak felfogatva
-
CptMisi
őstag
válasz
kasa85 #13355 üzenetére
Szerintem kevés a fesz, én nem értek hozzá annyira, de nézd meg a ramokat, hogy mekkora feszt bírnak, általában rajta van a matricán, és adj nekik fokozatosan többet, amíg nem fagy...ha jól tudom C2D-nél nincsen ilyen alacsonyfeszes ram móka, de nem tudom, sosem volt nekem
a procit tuningoltad, Northbridgenek is adtál feszt? kérdezz rá valamelyik tuning topikban, hogy hogy is van ez, de szerintem ez a probléma
nekem nem kell mondani, mennyi pénzbe is kerül egy jó gép
eddig is annyi pénzt öltem már bele, de még fogok is
vga hűtés, monitor, ssd, vagy házcsere vagy házmodding, ventilátorok...
de én nem bánom, ez megmarad, ez az enyém ameddig akarom, nem úgy, mintha egy este alatt elmenne a gép árának harmada....és úgy, hogy még tanulok, nem dolgozom, nyáron sem tudok dolgozni, mert mire találnék Siófokon munkát... úgyhogy inkább eddzegetek, pihenek, játszom ....pénzt nem sokat kapok, szóval....
de jó ez így, ahogy van, legalább nincs pénzem, hogy nVidia kártyát vegyek
-
CptMisi
őstag
válasz
kasa85 #13351 üzenetére
hogyne lenne...Például OCCT is tudja terhelni a tápot, és akkor előjön a fagyás, ha amiatt van
meg van még más is
nekem is lement a memtest, játék alatt kékhalál, windózban fagyogatás...
adj nekik picit több feszt, vagy nem tudom
kérdezz rá a lapod topikjában
én is így voltam a rammal...megvettem egy adagot a hivatalos listáról (képzelem, hogy mennyire tesztelhették, akármekkora fesszel/időzítéssel fagyott), aztán egy kingmaxot...aztán lapcsere, most éppen jótorma1981: én mostanában megint nem hallom játék alatt a hangját...eleinte nem zavart, aztán amikor elmúlt az új gép varázsa a sok BSOD miatt, akkor nagyon zavart, most megint nem...de azért fogok hűtőt cserélni, már intézkedtem is a VRM-R4emről, remélem kapok is
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13322 üzenetére
azért írtam, hogy HaZsolt azért nem kezdő, nem ad neki akkor feszt, amivel kinyírja a karit....nekem legalábbis úgy tűnik, hogy otthon van a témában
Grat
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13223 üzenetére
ohh, bocs
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13219 üzenetére
e-pénisz?
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13212 üzenetére
nekem ez a phenom II x4 955 proci bevált, bár vantage alatt jobb lenne egy i7, de ez van, többet játszom, mint tesztelek
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13209 üzenetére
az a proci még télen is képes meleget varázsolni
-
CptMisi
őstag
válasz
Gerisz #13183 üzenetére
ne is mondd
nekem is cserélnem kellett a QVL-ben szereplő ramjaimat, de az új kingmaxxal sem volt jó, úgyhogy cseréltem a lapot...most a hang szarakodik, ha sokáig nincs semmi hang, akkor mintha kikapcsolna, és mikor bejelentkezik valaki msn-re (például), akkor így pukkan egyet, mint amikor bekapcsolom, és csak utána ad hangot...meg így sípol kicsit üresjáratban
-
CptMisi
őstag
válasz
Szajbee #13178 üzenetére
Az 5870 Vapor-X 2Gb nem rossz, bár nem tudom, mennyiért veszed...a Vapor-X jó hűtés, jobb, mint a gyári, ez persze nem jelenti azt, hogy az nem hangos, és nem melegszik, csak hogy kevésbé
"Ez ugye ha jól tudom nem crossfire technológiát használ, ami talán előnyös tudna lenni"
néhány esetben előnyös tud lenni, de egyre kevesebb, az új játékok nagy része alapból támogatja a több kártyás rendszereket, és a hatásfok sem rossz, sokkal jobb, mint a 4870X2-nél...Eyefinity editionnek semmi értelme, ha nem használod
akkor már inkább teljesen referencia kártyát vegyél
Sárpac: nálam egyelőre bevált a 10.6
mondjuk még mindig 1333 cl9en mennek a (hercules) ramjaim, de a lényeg, hogy nem fagy, nincs kék halál, aztán talán egyszer belövöm a procival együtt valami normálisabb értékre
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #13096 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Óvodások homokozója
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest