- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Megjöttek a kicsi atik
, várjuk a nagyágyúkat, eddig véleményem szerint papírforma!
-
Cybertrone
veterán
Gyerekek, láma kérdés következik, de számomra fontos!
Tehát LCD tv vásárlás előtt vagyok, hát persze igen full HD-s lesz, és szeretném összekötni a géppel, HDMI-n... Namost a mostni monitorom egy 26"-os samu felbontásilag 1920*1200, a TV pedig csak 1920*1080-at bír, megtudja a kártya csinálni azt hogy marad a monitoron az 1920*1200, és a tv-n pedig az 1920*1080? Vagy mindkét megjelenítót 1920*1080-ra kell állítanom? Mondjuk azt nem szeretném mert a monitornak az 1920*1200 az ajánlott felbontása, fontos lenne a válasz köszi mindenkinek!
-
-
Cybertrone
veterán
Felrobbani sosem fog max elfüstöl benne pár kondi és kikapcsol! De én nem bíznám a drága rendszeremet, egy kihegyezett tápra!
Más:
Láttátok az uj kis ati üdvöskéket? Nagyon komolyak, és mostmár biztosan tudjuk legalább hogy az 5850-5870-es darabokat majd a hd 69xx-es karik váltják fel ezek az alsó középkategóriát váltják, nagyon tuti! -
Cybertrone
veterán
válasz
Fejlesztő13 #16100 üzenetére
Ez esetben szerintem heteken belül megejtheted mivel az uj széria miatt puculják majd a boltok a polcokat!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Fejlesztő13 #16097 üzenetére
Ha vársz várd meg az uj szériát mert akkor mindenki szabadul a régitől majdcsak_!
-
Cybertrone
veterán
Végül is mind1 ref karinál a gyártó, mert csak a matricáknál van külömbség, illetve zafírnak van rev.2-es verziója, rá lehet ismerni a kék hűtőről, és arrol hogy középen van a venti! sok sikert!
Fejlesztő13:
Ref megoldások is nagyon jók, lévén hogy a kártya hihetetlenül nem melegedik, állítom neked hogy ha fixen 45%-ra állítod majd a ventit, akkor sem megy 70 fok fölé, és az még szerintem elviselhető, tisztítani meg ha szét akarod szedni akkor csavarozni kell, vagy sűrített levegő! -
Cybertrone
veterán
válasz
Gerisz #16062 üzenetére
Egyszerű... Ha nem akarják hogy mennyen nem fog menni kb ennyi az egész, most be ne mesélje már nekem valaki hogy nem lehet számodtevően tuningolni az 5850-et mikor a 70 órajelén röhögve megy a cucc! Amugy meg ha azonos gyári órajeleken menne mind a 2 kari akkor is erősebb 10%-al az ati, és a geforcokban sem mind megy 850-et
De amugy a megfogalmazással is vannak gondok, hogy lehet egy tesztben ilyet leírni hogy:
"Cypress-ek a gyárilag magasabb MHz-ek ellenére számottevően jobb órajelre lennének képesek"
Az atinak mindíg is magasabb órajeleken ment a gpu, és most nemtudom mit vártak hogy a 775mhz-es gyári alaphoz legalább 1ghz-es tuning magórajel párosul? a 460-at is csak +fesszel lehet huzni 800+ órajelre...
Amugymeg a 460-as topikban érvelhetnek a jóistennel is ezt a kört a dx11-es kártyák első felhozatalát torony magasan nyerte a piros oldal akinek nem tetszik az keresi a sok tesztet kifogást nyavajog bla bla, mutasson az nv-is valamit mert barátaim számomra a fermi hatalmas csalódás, van a háztartásban egy 470-es de a lakótárs p6t lapjában sajnos azt kell mondjam szart sem ér szegény,hiába az x58, hiába az i7, ha meghuzzuk a procit akkor stail a proci is stabil a rendszer is csak a vga gondol egyet, és monitor kikapcs oszt azt tehetel amit akarsz tuning alatt szar a cucc, tegyükm hozzá hogy Msi, azokkal amugy is sok a gond, de más gyártók karijaival is előfordul elég sűrűn hogy pixeláradattal látják el a monitort csak úgy viccbőlAz ember szorakozásra veszi a drága cuccot, nem pedig driverpróbálgatásra, idegevésre, garanciáztatásra, szopásra!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Motion_Blur #15999 üzenetére
Köszönöm
-
Cybertrone
veterán
Teteszetős kis neonocska
, izzik mint a láva, én is gondolkoztam neonban, bár elég a gyári 3 ledes 12-es venti, igy is olyan mint egy buzibár
Tudom hogy ennek köze sincsen a topik témájához, de talán ez egyszer megbocsátotok emiatt nekem, multkor ugyhagytam a gépet estére, és reggel mikor felébredtem ez fogadott az uTorrentben:Azért így lehet javítgatni a dolgokat
-
Cybertrone
veterán
válasz
Motion_Blur #15883 üzenetére
Winhiba még a jobbik eset!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Motion_Blur #15881 üzenetére
Ha sima keretet használsz nem aerot akkor is vannak?
-
Cybertrone
veterán
Jol tudod 6750-6770, utóbbi egy előzetes táblázat szerint lazán hozni fogja az 5850 teljesítményét, ami szvsz nagyon nem rossz! Milyenek lesznek a nagyok, kiváncsian várom, bár a kezdőár nagyon sok lesz szerintem! Egyébként, valami infó kiszivároghatna október van és még csak egy pontos dátumot sem tud a jónép
-
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
válasz
Robi BALBOA #15756 üzenetére
Amugy is kell tenni fagyállót a rendszerbe mert különben algatelep lessz az egész egy idő mulva... De én személy szerint a szin tiszta fagyállót nem ajánlom nagy az alkoholtartalma, kicsit higitani kell vízzel!
Viktor82:
Csinbálj ventiprofilt afterburnerben, és akkor megy az a ventifordulat még feljebb is a gyári csak mutatónak van a kártyában!, az 1ghz szvsz szép eredmény! -
Cybertrone
veterán
Semmi köze az elvakultságnak ehhez, a vak is látja hogy sajnos az nv csak a 460-al tud operálni, mert a többi konstrukció sajnos mint látjuk csak a gazdagoknak életképes megoldás, az árat az ujdonság szellemében lőttem be... És pusztán a számok alapján mondtam amit mondtam mert joggal feltételezhetem szerintem hogy ha már a 6770-es olyan adatokkal bír spec szerint mint az 5850- akkor a nagyobb testvérei milyenekkel fognak? Gondolok ez alatt pl olyanra hogy a 6850-es kicsit erősebb lessz a 5870-nél a 6870-es pedig szerintem ebből következőleg a 480-nál... De ne legyen erősebb nála, legyen ugyan olyan erős, a 480 árát nemtudja az nv csökkenteni drasztikusan mert ki*szott drága legyártani szegényt, és veszteséggel nem fgoja gyártani
Ebből következően szerintem még ha annyiért lehet majd kapni a nagy atit mint a 480-at megjelenésekor, akkor is vinni fogják mint a cukrot! És akkor még nem beszéltem a fermi melegedéséről, és arről hogy egy áramtemető!
-
Cybertrone
veterán
[link] Ha esetleg még nem dobta volna be valaki... Nemtudni mennyire tényleges a hír, meg ugye ipon oldalán van, de azért figyelemreméltó a táblázat... Javaslom hogy lessétek meg a 6770-es kis csodát, mej számok alapján már elveri az 5850-et
!!!!! Milyen lessz a nagytesó?
-
Cybertrone
veterán
válasz
TomiLi #15664 üzenetére
Hát nem úgy volt hogy idén, év vége?
Az NV szerintem nem tud már ujat dobni, hacsak nem teszik ki a palettára a teljes fermit 512 cudával (biztos nem már igy is szorítja őket a fogyasztás
, vagy egy 2 magos vga dobná fel még a piacot, pl egty nyákon két 460-as magja, de hát ez sem járható út hisz ez sem fér bele a fogyasztási maximumba
)
-
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
válasz
kasa85 #15621 üzenetére
Hmmm a VRM hőfokok nekem is nyladossák a 90 fokot hosszú, strapás tesztnél, tekintve hogy az 5970-en 2* annyi vrm adja a kraftot lehet hogy normális, bár ha megnézzük hogy majdcsak ugyan az a gyári hűtés mint az enyémnek, és 2 gpu-t kell lehűteni szerintem elviselhető, game alatt szerintem meg sem közelíti, és ugye többet gamelünk mint tesztelünk!
Obamababa:
Tisztelettel mondom hogy a kis Atit, és ezt talán az NV topikban is elismerik( nem biztos) A GTS-nek lebecsülés nélkül is sovány a teljesítménye az 5770 leveri főleg a vapor, ott még van tartalék a hűtőben is és a kariban is!
-
Cybertrone
veterán
válasz
kasa85 #15615 üzenetére
Nekem semmi gopndom a hőfokokkal 25 % az csak 2Dben van
! csináltam ventiprofilt afterburnerben 40fok felett 40%-ra kapcsol a kicsike, és 50foknál 50%-ra és igy tovább 65 foknál sosem volt melegebb, furmark alatt is megállt 70 alatt, és a venti olyan 68%-on kerreghetett!Ezt tanácsoltam az problémás illetőnek is
Jonner:
Szia nekem ez a verzióm van, és kérlek 10.6-os catalystel 157/300MHZ az órajele, tehát a powerplay szerinti!Bár néha Hd-s film nézése közben felmegy 400/600-ra is de utánna visszaesik!
Ha meghúzom akkor az alap 400/600 lessz az alá nem esik!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Teasüti #15604 üzenetére
Win reinstall, bár az a 87 fok nembiztos hogy üzemi hőmérséklet, nem melegszenek ez tény de a gyári ventiszabályozás egy enyhén szolva szar cucc... Afterburnerrel csinálj neki te egy ventiszabályzást, és akkor sokkal jobb lessz!
Másik ha uj winnel is csíkoz anomáliázik irány a gar, mert megfőtt a cucc, és a ram szorakozik! Egyépként nem akarlak elkeseríteni de win miatt nem szokott csíkozni a kép, és széthullani elmenni majd visszajönni!ha a kari eddigi élete alapján csak gyári ventivezérléssel ment lehet most szétmelegedett, nekem alapból 25%-on megy a venti és ez csak feljebb szokott menni! -
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
válasz
ricsi99 #15523 üzenetére
Afenti képen látható csupaszon a classified, a digitális PWM-ek fölött látható, hogy nem egy 8-pines csatlakozó van a lapon hanem 2... Namost külföldi fórumokon kérdeztem, és mindenki egyöntetű válasza az volt konyhanyelven: "RÁDUGHATOD DE FELESLEGES, MERT AKKORA TELJESÍTMÉNY UGY SEM FOGSZ KICSIKARNI TE MINT MEZEI USER HOGY EGY 8 PINES NE BÍRJA"
Namost közel fél éves a rendszer, és semmi égést pírítóst nem véltem felfedezni a molex csatin, és körülötte sem, a user manual szerint 600w terhelés fölött van szöksége a lapnak a második molexgarnitúrára -
Cybertrone
veterán
válasz
cyberkind #15514 üzenetére
Ugy hivják parasztvakítás... Mibe hogy 1 6-os és egy 8-as tápcsatival is megy a cucc?
Olyan mint az alaplapomon a cpu 12v-os dugasz 2 van belőle, hogy ha nagyon meg lenne huzva dugja rá az ember, és több craftot ad a procinak, namost én eddig még nem dugtam rá és vidáman megyeget! -
Cybertrone
veterán
válasz
miresz #15495 üzenetére
Biztos hangosabb lessz nagyobb power nagyobb hűtő, de én azt javaslom neked hogy még gyüjtögessél, és addig huzd ki míg össze nem jön egy 5850-re a lóvé, jön a 6-os széria menni fognak az árak lefelé, és akkor jobban jársz egy 5850-el mert az 5830, khmmm enyhén szolva is szarul sikerült!
-
Cybertrone
veterán
válasz
CptMisi #15493 üzenetére
Nyomtam, mint sok ember én is beszereztem mind az alapjátékot mind a 2 kieget a STEAM-ről mikor 4k-ért hozzá lehetett jutni... Mondjuk egy ideje nem mentem fel online, csak a gépet gyötröm Skirmishben
10.9-el még várunk, őszintén szolva még a 10.6-nál tartok, valahogy nem érzem hogy ezen a szérián már érdembeli gyorsulást tudna produkállni a driver, meg félek attol hogy esetleg problémák lesznek vele, bár ez a legvalószinütlenebb, azért mostanában kezdik magukat összekaparni a driverírók a piros oldalon (naggyon helyes ideje volt). De már elgondolkoztam hogy felfrissítem a drivert, sőt lehet holnap meg is ejtem, hátha gyorsulgat valamit a cucc(bár nem mintha lassu lenne) ahogy olvastam a riddickben, meg még pár olyan gamben gyorsul amivel mostanában nem nagyon gamelek, persze ettől még ez az uj, és lehet lemeradok valami egetverő ujdonságról
Persze itt is vannak hiányosságok, most olvastam hogy a 4870x2, és a 4850x2-höz már jött is a 10.9b hotfix, mert a whql-el nem ment a 2. gpu, de mentségükre legyen mondva hogy lehet más megvárta volna a következő drivert, ezek meg 1 nap alatt javították
(mondjuk igen lesz*ptam volna magam ha 2 magos a vga-m és nem megy az egyik mag sehol sem)
-
Cybertrone
veterán
válasz
Razermazer #15487 üzenetére
Elég hát!
-
Cybertrone
veterán
válasz
CptMisi #15484 üzenetére
Ahhoz tudnom kéne hogy mik a zsánereid, én mindenevő vagyok, csak meguntam a sötétben a bőklászást, és volt egy rész ahol mindíg kinyirtak...
De általában a kedvencek a stratkók, (company of heroes sorozat, c&c3:tiberium, red alert 3 bár az gyenge lett szerintem stb stb stb)
-
Cybertrone
veterán
Ízlések és pofonok, mikor filmezünk nekem sem kell hogy süvöltsön 25%pont fasza azmeg hogy hogy viselkedik game alatt mint irtam hidegen hagy ha melege van pörögjön ha nem akkor ne
Fura de a metrot még nem jáccottam ki miota megvan a kártya anno 280-al toltam de nemtoltam elájulva tőle pedig médiumom szépen ment a ficsőrők nélkül!
-
Cybertrone
veterán
Tehát neked most 5850-ed van vagy 5970-ed?
az 5970-nek nemtudom milyen a hütője, bár egyszer meglesném az a szép téglát, de ha forog annyit mint amit a mostani komoly gond nem lehet, azzal szárítok hajat, és ha hideg van egy furmark full ventivel, és fél óra mulva meleg van a szobába
-
Cybertrone
veterán
Nézd én megcsináltam afterburnerrel azt hogy magának szabályozza a ventifordulatot ugy ahogy emelkedik a hőmérséklet! Nem azt mondtam hogy max 50%-os ventivel kell tuningolni... Nekem ha 2-d-ben van, és nem csinál semmit 25% a venti, ahogy emelkedik a hőmérséklet pl 40 foknál már 40%, és így tovább, 70 foknál már 100%-on teker rajta a tornádó, ami ugyan nem halk (fülesben jáccom nem érdekel a hangja a vga-nak más ugy sem hallatszik ki viz van a procin, a házban lévő 3 12-es venti meg forog vagy 1200-on), de lazán 65fok alatt tartja...
Egyszer húztam meg az előbb említett ventibeállításokkal 975/1300 mhz-re és 20 percig furmarkoltam (aszondják ennyi kell) feszt sem emeltem, és láss csodát ugyan elérte a 70fokot de az a furmark kimonitorozás szerint egyes gamekben még a 65fokot sem éri el alapórajelen! Tehát nem olyan forró az, csak nem kell levenni a hűtőnek a fordulatszámát oszt annyi! Akit meg zavar a hang, hát arra most nemtudok mondani semmit
Daniford: Ez ugyan az a vga csak van rajta egy asus matrica, nekem giga van azon meg még szürke csíkok is, ne ilyedj meg valahogy a nevüket is kell adni a karihoz -
Cybertrone
veterán
válasz
Dj Dekko! #15454 üzenetére
De arra elég hogy ne 25fps-ed legyen hanem 35 ahol már folyamats a játék
De egyépként szerintem sem fog két 5870-et ütni teljesítményben még két 5850-et sem... Hisz azt mondták hogy az 5970 marad egyenlőre az egyeduralkodó míg jön a hd6-os kétmagos csoda, akkor miről beszélünk, két 5870 eleve azonos az 5970-el
Fogyasztani szerintem többet fog, mivel kifacsarják a magból az uccsó tartalékot is ami van benne, + még rágyurtak a tesszelláciora is tehát pár uj tranyó, de akkor sem lessz fermi képességű áramtemető, és kazán. -
Cybertrone
veterán
Kérdeztél egy olyat amit mindannyian szeretnénk tudni... Konkurencia nélkül mert ugye a fermi nem lessz neki konkurencia akár 150k-ről is indulhat, és akkor is lessz rá vevő!
Szerintem a reális ára olyan 120k lenne, az 5870-nek pedig 65-70k...
Ez a 120k lenne a kezdőára és pár honapon belül 100k-ért hozzávágnák az emberhez, de ez csak az én teóriám, ha kapzsik akarnak lenni AMD-ék akkor annyit kérnek amennyit nem szégyellnek, márpedig nem arról híres egyik fél sem hogy becsülik az usereket, és szem előtt tartják a dolgokat! -
Cybertrone
veterán
válasz
CptMisi #15442 üzenetére
pedig sanszos hogy rákell majd... Ha igazak az eddigi pletykák, és gyorsabb lessz a 480-nál, akkor árban csak a fölött lehet, azmeg 120k+-t jelent... kicsit várni kell vele, és ennyi Vagy ha mazhista lelkek vagyunk akkor a 480-nak lejjeb megy az ára, és egy katlant teszünk a gépbe, amik mostanában szarul muzssikálnak lehet választani
-
Cybertrone
veterán
válasz
Robi BALBOA #15434 üzenetére
Hmmm még hamar eladtad a jó kis zsugát az ujat várva
!
ffodi: Egy privátot én is kérhetnék régen haverral megpróbáltunk egy p35-ds4-ben 2db 8800gtx-et de nem volt sli... -
Cybertrone
veterán
Én is kivárok mert ezt sem horror áron vettem, és azt sem szándékszom horror áron venni+ még mindíg nincs olyan game ami megfoná (persze normális keretek közt optimalizálatlan szarok kéretik felejteni) Más:
Kicsit beleolvastam a 480-as topikba, és ott a baj ám nem kevés, pártatlanként mondom hogy a fermi architektúra egy fos lett... Érdemes beleolvasgatni, nemigazán értem miért van az ami van ott de hát nekünk hál istennek nincs ilyen gond!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest