- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
Ez a kihajtás téma mindig a legnagyobb baromságok közé tartozott.
1-2fps különbségekről (már ha rendeltetési körülmények között van használva a vga) megy a vita hsz.-ek óta...Szvsz. egy 3.3ghz-en járó core 2 alá be lehet tenni bármilyen kártyát.
Indoklásképp, nyilván aki ilyen vga-t vesz, nem 17es crt-n játszik 1280ban. 1650 és a fölött, szűrőkkel van létjogosultsága ezeknek a kártyáknak. Ott pedig ne magyarázza be nekem senki hogy egy 3.3ghzen 25fps-el futó játék 4ghzen 50fps-el fog futni. Itt nüansznyi különbségek vannak csupán.
Attól még hogy 3dmarkban a világ processzora sem elég a "kihajtáshoz" az csupán egy dolog.
Szól a kiindító kérdésre válaszolva ELÉG a 8400 a kártya alá. Ha pedig szeretnél 1280ban +20 fps-t akkor természetesen el lehet költeni egy valag pénzt, és akkor i7@4ghz...
Tudjátok mi a nem elég? 3800+x2...
-
andras888
aktív tag
Üdv mindenkinek!
http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_5870_PCI-Express_Scaling/1.html e cikk szerint minimális különbség van 16*, 8*, de még a 4*- pci-express foglalat között, nagy felbontáson.
Ezek szerint a 8*8 as CF és a 16*16 CF között nincs nagy különbség?[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz andras888 #3202 üzenetére
Ezt a tesztet olvasd el: Crossfire, de okosan
(#3201) WesTM: Kösz, hogy besegítettél.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Majdnem boldog tulajdonosa lettem egy Sapphire HD5870-nek de sajnos nem felhőtlen a boldogság, ugyanis a kedvenc játékom (Witcher) egy cseppet sem néz ki jól ezzel a kártyával, a főhősből mindenféle pixelgerendák állnak ki olyan mint mikor tönkremegy a GPU vagy hibázik a ram, eddig 4890volt a gépben azzal minden ok, de sajnos ez a kép fogad. Legfrissebb driver van fönt, más játéknál nem tapasztalom a hibát. Rengeteg fórumon olvasom, hogy másnak is ugyan ez a tünet, tehát nem a vga a hibás, driver gond lesz.. Gondoltam beszámolok a kezdetekről.
-
koxminator
senior tag
már nem azért, elég jó a fantáziám, de ha most belegondolok, hogy valaki 2-3 játékkal játszik egyszerre, fotósoppozik is mellette, meg a sok kismillió f..om pluszba, a hígfosással egybekötött röhögőgörcs kerülget
én meg repülőgépet vezetek hegymászás közben LOL
taníts mester, valahol nagyon lemaradtam az élet útvesztőjében
[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Voyage
aktív tag
válasz koxminator #3206 üzenetére
2-3 játék csak megvan nyitva, mivel a gép csak HW cserekor van kikapcsolva, ezért van, hogy egyik-másik játék csak úgy meg van nyitva 2-3 napig, nem játszok vele.
Viszont néha melózni is kell, mikor meg pihennék egy kicsit, szimulátorozok, vagy lövök egyet-kettőt, és olyan típus vagyok, akinek nincs kedve/türelme várni. Ha nem nyílik meg mihamarabb, inkább el se indítom.http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
P00By
nagyúr
-
DrJános
aktív tag
Gyerekek ez nem volt tiltva??? vagy Az Ati eddig késleltette a nem ref változatokat?
Ránézésre sokkal halkabb lesz a nagyobb hűtő venti matt de majd kiderül, ha lesz valami teszt vagy valaki vesz ilyet a fórumozók közül
Amúgy én is figyeltem, hogy kicsit megrángatták, de hát ez szinte természetes nem?
[ Szerkesztve ]
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
janos666
nagyúr
Igen, tényleg szó szerint picit. Ez inkább csak mutatóba van, hogy "mégse menjen már ref órajelen, ha ár tuningra szánjuk".
Persze nem baj ez, a lényeg, hogy milyen halk, és manual tuningal meddig megy...[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
bigdigit
addikt
nos tegnap nálam is landolt egy gigabyte 5850...
tünetek:
hideg indításkor kotyorászik egy darabig míg fel nem pörög rendesen.illetve akkor is kotyog amikor nincs terhelve és épp,hogy csak pörög a ventri.
ilyenkor nem is folyamatosan pörög hanem mintha lökdösnék.olyan érzés mintha a ventillátor nem fixen lenne rögzítve hanem amikor rálök a motor akkor neki ütközik egy pöcöknek amitől forog a ventri.mintha a lapát nem lenne fixen rögzítve a motoron.
ha ismered a régi wartburg autó szabadon futójának működési elvét akkor ez valami hasonló lehet.
szerintem konstrukciós hiba vagy hibás széria... -
bigdigit
addikt
3dmark06 fut win7 64bit alatt?nekem valami dll-t hiányol bár fel lett telepítve.illetve vantage-ra van valami megoldás ne artifactoljon már az első tesztnél?4870x2-nél is ez volt a bajom.most hirtelen nem jut eszembe a neve de van ez az új dx11-es teszt program is.dx11-be program nem válaszol....dx10-be megy.még jó,hogy dx11-es a kártya.habár mivel szűz win7 64bit van fent valamit kellene még felrakni.dx frissítés microsoft oldaláról meg volt.9.10-es catalyst fent.
-
dangerzone
addikt
Pedig bizony elég az E8400 picit meghuzatva az 58xx szériához. Még alig van pár játék, ami kihasználja a 4 magot.
Amúgy meg az E8xxx széria azonos órajelen veri a phenom II 7xx szériát, szóval azért annyira nem lehet lemaradva a 4 magosoktól sem. Jó, persze nem tömörítgetésben.Azt a dolgot meg totálisan nem értem, miért van neked megnyitva 2-3 játék meg 6000 ablak meg program egyszerre. Ennyire ellustultál, hogy nem zárod be őket, vagy mi? Pedig csak egy kattintás, és nem kell 8 giga ramot venned, és elég lesz a 4 is bőven.
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Az unigine heaven benchmarkot szerettem volna elindítani, de nem akar menni directx 11-ben, azt írja, hogy a directx11 wrapper nem tudja betölteni a d3d11.dll filet, és leáll. Feltelepítettem az összes lehetséges directx frissítést, de nem akar menni a program. Windows Vista 32-bit Home Premium-ot használok. Egyébként az Everest azt írja, hogy Directx 10.1 van telepítve. A dxdiag pedig, hogy directx 10. És még hozzátenném telepítés után símán megköszöni, hogy telepítettem a directx-et, de semmi nem történik, én rákattintok, hogy befejezés..... legalább egy rebootot kérne, de nem. Ha van valami jó ötletetek akkor írjatok. Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Nagynozi
aktív tag
válasz bigdigit #3220 üzenetére
Elméletileg tudnia kéne, mert rákerestem a topicban és azt írták fentebb, hogy bizony kell lennie, és van is, mivel a system32 mappában találok is egy d3dx_11_42 filet, de akkor sem értem, miért nem települ tulajdonképpen...
Amúgy ahogy nézem 4870X2 van írva az adatlatlapodban, gondolom, mivel nem directx 11-es a kártya, ezért nem indul el.[ Szerkesztve ]
-
-
DemonDani
addikt
végre valaki megtette!
letesztelte amiről mindig olyan simán beszéltek, tessék nézzétek az 50-60%os game gyorsulásokat az ATIn!
[link]NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Sz.Miki
őstag
Mióta beszereltem ezt a kártyát (HD5870) azóta elég hangosan hallom játékok betöltésénél 3Dmark tesztelés közben, ilyen változó frekvenciájú cicergő sipoló hangot, a régi 4890 kártyámnál is hallottam de csak ritán és halkabban. Ez alaplap, vagy már kezd beszarni a vga-m?
-
DemonDani
addikt
válasz Sz.Miki #3225 üzenetére
csak beszélgetnek a magok a gpuban nyugi
enyém emberemlékezet óta csinálja magyarázatát biztos tudja valami okos itt, én nem.
de nekem megy már 1,5éve 24/7 a gépem és még semmi baja (amúgy ha tuningolod akkor a hang erősödik szal a frekvenciához van köze de hogy miért? azt nemtom, mondom sztem beszélgetnek a magok...NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
eszakas
senior tag
válasz bigdigit #3217 üzenetére
Szia.
Vagy ugyan az a kártya nem gondolod? Csak most nálad van. A P/N-jét esetleg felírhatnátok és ide ki kellene tenni, hogy tudjuk. 1.vagy egy egész rossz széria van. 2. Vagy az eladó csak ugyan azt a 1-2 kártyát adogatja másnak, valaki hátha megtartja. És lecseréli a hűtést róla.Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
DemonDani
addikt
Ezekre az referencia gyári 5850/70ekre én megcsinálnám a saját matricámat...
Simán ki lehet díszíteni van rajta akkora felület, és legalább egyedi leszNEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
bigdigit
addikt
válasz eszakas #3228 üzenetére
nekem nem úgy tűnt mintha lett volna már gépben....
de ma már cseréli is egy új MSI-re.
szóval én nem írnám le az eladót.nekem semmi gondom vele .egy biztos 2db biztos hibás mert a másikat még nem vitték vissza.de még mindig nem tudom mit kellene csinálnom vantage ne artifactoljon teszt alatt és 3dmark06 elinduljon win7 64bit alatt.illetve Unigine Heaven DX11 elinduljon dx 11 módban is
[ Szerkesztve ]
-
Sz.Miki
őstag
Akkor nincs okom az aggodalomra?
-
Joey89
tag
valaki tudna valamit mondani nekem az 5850-es tuningolásáról(hogy kell, melyik progi kell hozzá, meddig biztonságos)??
Nem csináltam még ilyet, de most lehet hogy kipróbálod
-
arn
félisten
válasz Sz.Miki #3225 üzenetére
nincs semmi baja - dbonkent valtozi, hogy melyik mennyire ciripel. tul nagy aramokat kell kezelniuk. a 4870x2om visitott a legjobban, az 5850 feszemelessel sem jellemzo.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
eszakas
senior tag
válasz luciferk #3237 üzenetére
Mivel korrekt az eladó és szó nélkül cserél vagy pénzt vissza ad szerintem felesleges az üzletét rontani. És valószínűleg nem direkt ki***-ból csinálja.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
eszakas
senior tag
Ne haragudj. De hogy gondolod ezt a másképp belecsavarozást? Egy féle képen lehet beletenni a csavarokat de azok csavarok. A kártyát nem ajánlott sehogy sem az alaplapba csavarni.
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
katt777
félisten
Na, ez már tetszik.
Próbálta vki 58xx karikon az ezekhez frissített ATT-t?Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
b3er
aktív tag
Lehet hogy 128bit, de ott a GDDR5 kompenzálás képpen, és 1440x900as felbontásban bőven elég még a sávszélesség. De ahogy nézegetem HD5770re nemnagyon érdemes váltanom, 4870el jobban járnék teljesítményben, de DX11miatt (aminek még értelmét nemlátom) a HD5770 lenne a nyertes. Még elválik, csak legyen kész a vMod a Hd4850en
dieselpower! | Ha privit küldesz, kérlek vedd a fáradtságot és írd már oda melyik hardverem szeretnéd!!
-
bigdigit
addikt
szolgálati közlemény:
az MSI nem zörög úgy néz ki.
kérdésem az,hogy matricát le kell venni a hűtőről?nem olvad rá?az egész hűtőt tele vágták egy nagy matricával MSI-né
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest