Aktív témák

• CoolMan

MODERÁTOR

válasz heby86 #1 üzenetére

Üdv!

A kérdésednek a HP notebook topic-ban van a helye.
    Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topicot, hanem használd a keresőt.

Ezt zártam.

• heby86

újonc

Sziasztok!

Egy nagy problémával állok szemben.
    HP Pavilion G6 2007-sh laptopom van, 2GB AMD Radeon 7670M videókártya van benne.
    Tudom, hogy ezt 64 bithez tervezték, valamint Win7 vagy újabb oprendszerhez, a HP supporton is csak ennyit tudtak mondani, hogy használjak újabb rendszert. A gondom a következő: Muszáj Win XP 32 bitet használnom a munkám miatt, programozok és rengeteg program ezzel a rendszerrel kompatibilis csak, így adott hogy ezt használnom kell, itthon win8-at használok, de most a munkahelyi körülményről van szó. Tehát az xp 4 GB memóriánál nem ismer fel többet, ami névleges és valójában kb 3 GB, amit ténylegesn RAM-nak nézne, viszont itt a videókártyám, ami 2 GB, így máris csak 932 MB a teljes memóriám, ami néhány program megnyitásával már meg is telik, ebben a laptopban sajnos nem lehet kikapcsolni a BIOS-ban a nem integrált videókártyát, a supporton sem tudtak segíteni. Az AMD Catalystben sem találok sajnos olyan opciót, hogy kikapcsolás vagy legalább a memória állítása, nekem az is jó lenne, ha le tudnám venni 500 MB-ra mondjuk. Sajnos így a virtuális memóriát kellett növelnem, amivel ugye meg a vinyót nyírom...

Please, segítsen aki tud valami megoldást erre, mert nagyon fontos lenne, futottam már jó pár kört, most rátaláltam erre az oldalra, és gondoltam hátha valaki tud valami ötletet.

Köszönöm előre is.

Üdv.
    heby86

Aktív témák