- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
A kérdésednek a HP notebook topic-ban van a helye.
Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
heby86
újonc
Sziasztok!
Egy nagy problémával állok szemben.
HP Pavilion G6 2007-sh laptopom van, 2GB AMD Radeon 7670M videókártya van benne.
Tudom, hogy ezt 64 bithez tervezték, valamint Win7 vagy újabb oprendszerhez, a HP supporton is csak ennyit tudtak mondani, hogy használjak újabb rendszert. A gondom a következő: Muszáj Win XP 32 bitet használnom a munkám miatt, programozok és rengeteg program ezzel a rendszerrel kompatibilis csak, így adott hogy ezt használnom kell, itthon win8-at használok, de most a munkahelyi körülményről van szó. Tehát az xp 4 GB memóriánál nem ismer fel többet, ami névleges és valójában kb 3 GB, amit ténylegesn RAM-nak nézne, viszont itt a videókártyám, ami 2 GB, így máris csak 932 MB a teljes memóriám, ami néhány program megnyitásával már meg is telik, ebben a laptopban sajnos nem lehet kikapcsolni a BIOS-ban a nem integrált videókártyát, a supporton sem tudtak segíteni. Az AMD Catalystben sem találok sajnos olyan opciót, hogy kikapcsolás vagy legalább a memória állítása, nekem az is jó lenne, ha le tudnám venni 500 MB-ra mondjuk. Sajnos így a virtuális memóriát kellett növelnem, amivel ugye meg a vinyót nyírom...Please, segítsen aki tud valami megoldást erre, mert nagyon fontos lenne, futottam már jó pár kört, most rátaláltam erre az oldalra, és gondoltam hátha valaki tud valami ötletet.
Köszönöm előre is.
Üdv.
heby86
Aktív témák
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest