Új hozzászólás Aktív témák
-
Dxx
tag
Nekem jelenleg van 4850, és egy 6670 is. a 6670 érezhetően gyengébb a 4850-nél. Talán húzva eltudná kapni. Viszont sokkal kevesebbet fogyaszt. Ráadásul ha 4850-esből 1 slot-osat akarsz venni az nem lesz túl hűvös, és még a zajszint is elég magas lesz. Kb. mint ha egy hajszárító mellett gépeznél. mindenképp a 6670-est javasolnám. megéri a többletet.
és a 8800 GT-hez is sokkal közelebb áll, talán nem is lassabb, ezt nem tudom pontosan. -
mepet
addikt
4850 sokkal erősebb ezeknél (persze jobban is melegszik), viszont DX10-es (az 5xxx-től felfele DX11). Ha játékra veszed, akkor 4850, ha inkább multimédia, akkor 6570 vagy 6670.
A DX10 és 11 közti különbséget szerintem nem fogod észrevenni, mivel ezekkel nem fogsz Ultra High beállításokon játszani, és a grafika butítása sokkal nagyobb differenciát jelent a "szépségben", mint a DX10-11 különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest