- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie67
tag
válasz
Televan74 #682 üzenetére
Szia!
Én szintén a 6670-es kártyát nézegetem az A10 6800k-hoz, mert a benne lévő 8670-es kártya, hát hogy mondjam szépen? Nevezzük "szerény"-nek. HD, full hd 3D filmekre vettem, de játszok is a neten a CrossFire online lövöldözős játékkal. Az előző Inteles gépemben(E7500, P5B lap) egy HD 5750-es kártya dolgozott. A CrossFire játékban előfordult, hogy 100 fps fölé is ment az 5750, de 70 alá csak akkor, ha beleszaladtam a füstbe. Az A10 6800K-nál 30 fps fölé nem tud menni. Ha messziről látszik a füstgránát füstje akkor még lejjebb megy az fps.Ílyen "teljesítménnyel" játszhatatlan a játék.Ha bele teszem a gépbe az 5750-et akkor egészen jól játszható a játék(alig kezdtük el a játékot és máris 6/1 a k/d arány)
.
A lényeg. Ha veszek egy 6670-es ddr5-ös kártyát felül fogja múlni az A10 6800k APU-val együtt az 5750-es kártyámat, filmnél és játékban?
Hátha valakit érdekel:
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Home server / házi szerver építése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest