- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
Semmi, igazad van, rosszul fogalmaztam, úgy akartam írni, hogy az előny 4k-ban jelentősen csökken a VGA limit miatt. Forrás: [DDR4 vs. DDR5, Gaming Performance]
-
Csokifalo
senior tag
Ahogy mondtam, van más is az életemben, tavaly fejeződött be az építkezés, 170M ment el rá, amellett veterán autózok, és most kilátásban van egy flipper közel 2M-ért ( a 4-ik amit így is nehéz volt lenyelni a családnak, meg főleg majd cipelni
) szóval most van egy elméleti keret amit egy éven belül gépre akarok költeni, és ebből nagy szelet inkább egy 5070 vagy 5080 majd, mint egy proci, ami 4K-ban pörög majd 30%-on...de köszi a tanácsot. Amúgy elhiszem hogy valakinek a gép a minden, és abba önti bele a zsét, és nem szólom meg érte, nekem is a 42 éves trabantom több mint 3M-ban van, normális gondolatú ember körbe röhög hogy ennyit költöttem bele, de mindenkinek más ugye, nekem a gép nem első helyen van főleg miután kb napi 2-3 óra amit játszok rajta max, azt is este a feleségemmel only COD, így beérem "kevesebbel" bár sokan örülnének annak a "sz@r" 7800x3d-nek is gyanítom
-
Csokifalo
senior tag
Mondom: miután CSAK és kizárólag játszok pc-n, meg plex, így engem a játékos cpu-k érdekelnek, abból MOST tudtommal a 7800x3d ami a best. Ha majd jelenik meg új x3d, az meg gondolom nem 150 ezres kategória lesz, viszont most jelenleg egy 4070ti superre futotta a költségvetés 2 idei kinti családi nyaralás mellett, és miután van más prioritás is mint a pc építés, nem hiszem hogy 250-300 ezreket ki akarnék majd adni egy új x3d-re, ellenben jól jönne ha lenyomná a 7800x3d árát ami bőven sok lesz egy 5070 mellé jövőre nekem, főleg hogy 4K ban játszok oled tv-n, így hidegen hagy a 120 feletti fps, csak az érdekel hogy az meglegyen. Nagyjából ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LEGO klub
- Autós kamerák
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest