- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Realme GT 5G - versenyképes
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Krisz0418 #7975 üzenetére
Amíg rajta a sértetlen csavarmatrica kutyát nem érdekli, a gyártónak nem tétel egy-két kártya, a kínai is rakhatta össze szarul, no thermal pad v szar rögzítés, neked ezt honnan kellene látnod dobozból kivéve mikor a gyerek az asztalt veri a max fps-ért?
BeZol is jól mondja, azért van a gari, kicsi oc v nagy oc, tápot is cserélnek ha megég a csati. Persze amíg fizikailag nincs barmolás nyoma -
őstag
válasz Krisz0418 #7966 üzenetére
Kapom az ívet rendesen Pubg multi az mi, meg a BF3, BFV? Játékra jó a decemberi, a februári és márciusi is.
TS-re meg kinek mi, full random dobálja a pontokat, ha éppen nem fagy ki, de megnézném élőben nálatok 10-ből mennyiszer fut le
Többször kitárgyaltuk már, nálam ez fun
És picit marad még a márciusi, ismét visszaküzdöm magam a 10.helyről[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
válasz ScomComputer #7952 üzenetére
Viccesek ezek a random score-ok, főleg cpu-nál, defaultban több lett
-
őstag
válasz ScomComputer #7950 üzenetére
-
őstag
válasz ScomComputer #7940 üzenetére
-
őstag
válasz ScomComputer #7907 üzenetére
Ezerrel "bányászláz" van Scom, ez senkit nem érdekel
-
őstag
válasz ScomComputer #7834 üzenetére
Fura, maga a bench egyszer sem fagyott ki, ahogy a win se Ránézek, köszi
#7833 BeZol
Miattad már non-stop nyomom Memo oc guide nekem is jöhet, szegény b-die ram csak malmozik -
őstag
-
őstag
válasz ScomComputer #7798 üzenetére
-
őstag
válasz ScomComputer #7776 üzenetére
A win nálam is szarakodik, kellett nekünk ez a sok péniszbench
Nocsak nocsak, szépen szalad a végéácskád, rendesen meghajtottad, most rakhatom vissza a "selejtet" Wattman és freki 10/10. MPT-ben told még ki a TDP limitet, ha kitoltad, tárgytalan
2750..2850 lefut? -
őstag
Bekerült a giga 6800-as refike, brutál szép és cuki kis kártya, súlyban veri a nitró 6900-et, szépen, halkan teszi dolgát, cw nagyon minimális, csak akkor hallom, ha föléhajolok, nálam open case.
Alapból +15%-ot enged, 2475-ös max frekivel, 203-as tdp limittel, MPT-ben semmi sem állítottam, csak wattman: 2150..2250, 925mV, FT2100 Nem OC-ra született
Sottr és TS, Cherno már nem indul el, win reinstall kellene
A giga matrica nagyon LOL[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sajnos mezei user-ként nem leszel a top 10-ben, hiába a sok százezres konfig, én is azt hittem... Sok-sok óra, állítás, görcsölés, olvasás után sem biztos, hogy pl lefut a TS.
TS helyezés abszolút mák kérdése, xarráOC-zve, erkélyen v ráengedett hideggel De tiéd a terep, hajrá Kérdés van, segítünk -
őstag
válasz ScomComputer #7704 üzenetére
Kis béna
Amúgy a net bugyraiban 6800/6900XT-ekre van valami titkos MPT DIY guide, hogy még pár fps-ért miket lehet tákolni? ( voltage és gpu power limit-eken kívűl ) -
őstag
Alapon volt, Scom setup-ját(#7664) csekkoltam. Továbbra is fura ez az egész wattman algoritmus, kis frekin, alacsony mV-al több fps-t dobott, mint magas frekin magas mV-al, utolsó driverrel (100 fok hs még sehol sem volt). És Fisi konfigja sem erősebb a látottak alapján, gondoltam az 5900X az osztott 128MB infinity cache-el odabasz
Ahogy többször is írtad, kevés lehet a @5.2ghz, nem tudja kihajtani a vga-t vagy ez program/játék függő/limit? Mindezt úgy, hogy nálam SAM ON[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
válasz ScomComputer #7664 üzenetére
-
őstag
válasz ScomComputer #7636 üzenetére
Közben megláttam, hogy az ikonjai között ott volt Köszi, felpattintom én is
Fisi, wattmanban külön állítható a vram is, fast timing 2150 a max kakaó, de nem mindegyik vga bírja, BeZol refije pl FT2100 Ja de nem is ezt kérdezted, alapjáraton visszaveszi -
őstag
válasz ScomComputer #7634 üzenetére
100 Highend, utolsó Hwinfo bétát tedd fel [link]
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ScomComputer #7537 üzenetére
-
őstag
válasz ScomComputer #7532 üzenetére
-
őstag
válasz ScomComputer #7524 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ScomComputer #7521 üzenetére
Proci @5.2-on, 161fps lett A "selejtnek" kezd meglenni a vége, 2775-2875 és 2800-2900-en már fagyizik a Cherno is
Na honnan az a lepkefing plussz fps-ed? Mesélj csak[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ScomComputer #7515 üzenetére
Akkor nálam valami nem kerek (highest settings), a kártya kifutja magát, nem is hot spot-ol ( Megnéztem 2500-2600-on is 159fps, GPU bound 0%)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ScomComputer #7513 üzenetére
-
őstag
-
őstag
Nagyon nagy a nyomás részedről, ennek már nem tudok ellenállni, további tesztelés ON, viszel a rosszba Első körben megnézem 2700 fölötti frekin Chernot, Tombit, Metrot és Horizont, utána jön minden vga kedvence 3D márki megoldahtó hdd-ről, rajtam nem múlik, irány a top 5
A refi kártya európai ára szerintem is 1000( vám, hun áfa, kis- és nagyker haszonnal nem számolva) euró kellene hogy legyen, ha a 999 netto msrp dollárból indulunk ki, a customok más tészták.
Ha összejön a top 5, akkor tartozol egy refi-vel
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz hackeeeee #7498 üzenetére
Felépítéséből adódóan arra gondoltam, hogy teljesen bontani kell a ventik miatt, de akkor sorry
#7507 BeZol
Nem rossz a refike, szépen muzsikál Fura, hogy a memód nem FT 2150 kompatibilisTS és OC-ban is igazad lehet, tényleg 3000 a 6900xt max frekije, amikor még magasabb frekin lefut gt1, a gt2 azonnal elhasal, eszembe nem jutott volna váltás közben hozzányúlni, szerintem ezt kipróbálom, köszi a hekk infót Csak a hot spot ~100 fok zavar
-
-
őstag
Nem nagyon kerek számomra, hogy van folyamatosan határán a vga gém alatt? Tényleg úgy tűnik, ahogy írod is, redingitell kollégánál maxon pörög, hot spot 97 fok és 227W Van más amit alatt tesztelni tudsz redi?
Az hogy BeZol-lal mi szarrá OC-zük TS pontok miatt az egy dolog, nektek,redinél alap esetben nem kellene ilyen forrón működnie
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz AsakuraDave #7443 üzenetére
Ne idegesítsd fel CW nem létezik
-
őstag
válasz redingitell #7431 üzenetére
Lehet úgy is, de a hwinfo ( új béta pontosabb értékeket olvas ki ) 3.oszlopa a maximum-okat mutatja
-
őstag
válasz redingitell #7429 üzenetére
Első körben gpu-z, hwinfo értékek kinullázása, megnézni csak játékok alatt, hogy mennyire melegszik, utána lehet tovább gondolkodni, volt már olyan is, hogy rosszul szerelték össze a vga-t és nem érintkezett minden mindennel
-
őstag
válasz redingitell #7421 üzenetére
105fok hot spot és a 250W 1mV alatt nagyon sok egy sima OC nélküli 6800-astól, ott valami nem kerek, ahogy már mások is írták
-
őstag
válasz redingitell #7417 üzenetére
Szia, complete driver uninstall volt? Ha a warzone hibátlan, akkor nem hinném, hogy vga hiba, más játékkal megtudod nézni? Vagy valami alap vga bench progival kellene letesztelni
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ScomComputer #7411 üzenetére
100as venti mellett, 2x2 perc alatt nem hinném, hogy szétégne a vrm, és játékokban nem kap ekkora terhelést
Azt se tudni kicsiDzsó hogy égette szét, vargáné táppal?? Nem azon kell spórolni[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ScomComputer #7391 üzenetére
Bár nem nekem céloztad a kérdést, driveresen (talán hardveresen is ) korlátozzák a kártyákat, csak MPT-vel tudod kitolni, utána wattman-ban, 6800-as 1025-ös limitet sikerült 1050-re Így megvolt a stabil 2300-2400mhz és a 2150 fast timing, 10-ről 15%-ös korláttal
-
őstag
válasz Sontir Fel #7389 üzenetére
Device manager, display adapters, vga properties, resources fül alatt ha megjelent a Large Memory Range sor akkor ON Értelem szerűen bios-ban is ON ( Auto ) legyen ( Above 4G Decoding - Enabled; Re-Size BAR Support )
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ScomComputer #7371 üzenetére
Mert itt vannak a legrendesebb arcok
-
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]