- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryos91
csendes tag
válasz Laca333 #3304 üzenetére
Rosszul írtam/fogalmaztam, de én is erre gondoltam.
A lényeg, hogy Teljes képernyős módban az az Fullscreen-ben a FreeSync törik a kép.
Borderless-ben nem törik, de sajnos akár Fullscreen akár Borderless-ben van... az FPS kiszalad a világból nálam, hacsak nem fixálom/limitezem valamely módon játékban, vagy azon kívül. Szóval valami még midnig lófaszkodik nálam... de ismétlem így tudtam orvosolni a problémát nagyjából. Bocs egyébként, ha helytelenül írok, vagy némileg máshogy fogalmazok stb. Nyilván utánanéztem a dolgokank, csak gondoltam rákérdezek, hogy kinek mi a véleménye és tapasztalata. Nálam csak az 5700XT csinálja sajnos ezt (RX 570 és 1080Ti nem csinálta) De Borderless és FPS fixálással végül is nem gáz a dolog, mert "jó"... csak picit zavar, hogy nem alapjáraton "jó" Fullscreen-ben és nem fixálja magától stb. értitek... tehát oké "jól megy most", de azért b*ssza meg Nem halálba osztani akarom ezt a VGA karit, csak hát a tüske már bennem van az eddigi alakításai miatt. Szépen lassan csiszolgatják... és persze vannak akiknél nem is jelentleztek ezek a problémák, vagy éppenséggel nem olyan érzékenyek a dolgokra, mint mi... passz. Én már midnent eltudok ennél képzelni sajnosÜdv, Ryos91
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest