- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Rendereken a OnePlus Open 2
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
válasz
TechN7ne #15572 üzenetére
Igen hallgattam rád és Pro Edition drivert használok azóta is. Ezt úgy vettem észre pl. Resident Evil 4 Remake alatt stabilabb volt az fps mint egy Adrenalin driver.
Az 5700XT-et akkor cserélem le ha már olyan játék alatt amit már nem bírkózik meg. Közben a vacak MSI utángyártott ventit lecseréltem komolyabb 2db PURE WINGS 2 92mm PWM-re. Így már szépen duruzsol.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s!!! GARANCIA, SZÁMLA (a Te nevedre)!
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- R5 430 2GB DDR5/ ingyen foxpost
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7600 8GB eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest