Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigetrus
aktív tag
Jól értelmezem a dolgot?
Tehát alapesetben HDMI kábel megy át az erősítőbe, az erősítő adja a hangot a hangfalaknak, majd az erősítőből megy tovább a tv-be kép.
De te nem akarod bekapcsolni az erősítőt, csak szeretnéd közvetlenül DVI-n keresztül átküldeni a hangot és a képet a TV-be.Alapértelmezésben a Realtek kezelőfelületén mi van beállítva, melyik kimeneten megy a hang?
Szerintem a BIOS-ban nincs erre külön beállítás, nem látok ilyet.#6263, methyl:
Az a baj hogy hiába veszel átalakítót, nem fogsz tudni analóg kimenetet varázsolni a DVI kimenetből ami a lapon van!!! Szóval azt el kell felejtened.
-
canniball
nagyúr
A zajra mondjuk én is érzékeny vagyok, ezért ha csere lesz akkor úgy tervezem hogy egy nagyobb borda és rajta egy leszabályozott venti lesz az egyedüli hűtés, többet zajforrást nem akarok. Egy Silverstone SG05 házam van, ez gondolom elég jó lesz szellőzés szempontjából. A táp pedig egy 90W-os pico (így persze 65W-os terveim vannak csak).
-
Frigetrus
aktív tag
AMD oldaláról semmilyen drivert nem raktam fel, csak amit az alaplaphoz kaptam. Abból mindent felrakok (elvileg). Néztem az AMD honlapot, de onnan nem tudtam letölteni drivert. Vagy béna vagyok?
atti_2010: usb2-t használok, igaz a monitoromban lévő usb hub-ba dugom a kormányt.
-
petakpa1
őstag
Egy újabb AHCI driver beintágrálásával készített win xp telepítő cd megoldotta az 1)-es problémát. Simán felment az XP immár ahci módban
)Másodikkal még küzdöm.
Nincs Win7 telepítőm, netről letölthetőekben meg nem bízom, de ha valaki tud egy megbízható linket küldeni emailen azt megköszönném...
-
Jim76
aktív tag
Szia,
GA-A75M-D2H
A6-3650
Kingston Hyperx Blue 1600 4GB (1 db. modul)
OCZ Agility 3 SSDNagyon hasonló konfigokkal sima 6,6-okat mérnek legtöbben, kivéve 1-2 hozzám hasonlót, akik meg kivétel nélkül, pontosan 4,8-at.
Játék nem lassú, 3dmark-oknál viszont kijön a gond. 06 - 4000 pont, vantage - 2300 pont, cinebench 16,5 fps.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 6-7 gen i5 T procik
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)