Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Gondolom ez az "általános" funkciókra vonatkozik, értsd: Windows Copilot. Arra van eleve megadva a minimum TOPS amihez ezt próbálják adatként illeszteni. És ilyen szinten majd az alap, beépített funkciókhoz megfelelő mérőszámot ad.
Máshoz meg egyedileg kell majd nézni, hogy mi és mennyire tudja használni.@azbest
Szerintem nem lehet 1000 USD. Ugyan noname-ebb gyártóknál, de a 370-es modell van ilyen árszinten. Ami szerintem lentebb fog eleve menni ha megjelennek az újak, olcsóbb, de az átlagnak megfelelő versenytársként. Noname-eket 5-600 USD körül jelentettek be.
Nevesebb NUC-ról nem tudok, de notiban is 1400-1500-ról indulnak Asusok 370-essel, pár napja jelentették be a Lenovókat 1000-től (a nagyobb) Krackannal, szóval innen sem reális szerintem. Ezeknek elvileg a megfizethető, dömping kategóriába kellene jönniük az összes formában. Ami amúgy jó lenne, mert szerintem ahhoz képest igen erősre sikerültek.
Várom őket szeretettel bármilyen formában. -
azbest
félisten
marketing
vicces, amikor windows alatt a gpu terhelésnél mutatja a gpt futtatást. Az AI -nál nem, mert az valami más. Az npu megint más, de az meg butított szokott lenni, hogy csak egyszerűbb dolgokra jó: kamera háttér homályosításra használják csak talán.
Meg, ha jól értem, a topsnak sincs semmi értelme, mert mindig mást jelent. Attól függ, hogy mit akarnak futtatni rajta.
-
S_x96x_S
addikt
> Synthwave: "A maximum 50 AI TOPS teljesítményű újdonság"
manapság már nem egyértelmű, hogy az AI TOPS mit takar.
"Overall TOPS" vs. "NPU TOPS" ?
mert mindkettő az "AI Engine Capabilities" - alatt fut.----------
A kisebb
AMD Ryzen™ AI 5 340
AI Engine Capabilities
- AMD Ryzen™ AI: Available
- Overall TOPS : Up to 59 TOPS
- NPU TOPS : Up to 50 TOPSAMD Ryzen™ Al 7 350
AI Engine Capabilities
- AMD Ryzen™ AI : Available
- Overall TOPS : Up to 66 TOPS
- NPU TOPS : Up to 50 TOPS -
ddekany
veterán
OK. És akkor ebből kérjük csak az alaplapot az integrált APU-val, szabványos form factor-rel. Jaaaa, hát hogyan tetszik képzelni, aztat nem leheeet!
-
azbest
félisten
jól hangzik, de lehet van két probléma vele:
- nálunk valsz nem is lehet kapni
- az ára lehet ezer dollár feletti (barbone)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó INTEL i9-13900KF processzor + ASUS TUF Gaming H770-Pro WIFI alaplap
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Update 09.11. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest