Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Adott egy két és fél éves gépem (AMD XP2000+-os procival hajtva), melynél lassan állandósul a hűtési probléáma. Jelenleg egy Igloo (talán Aerocool?) CPU hűtő van, két rendszerhűtő (melyből az egyik csapágyas
), valamint egy PCI slotos hűtő, mely fújja ki a gépházból a meleg levegőt. Azonban így is 64-65 fokos a processzor. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen hűtést tudnátok ajánlani, ami hatásos és kevésbé zajos? Én jelenleg egy CoolerMaster Jet 7+ proci hűtőre gondoltam, valamint kicserélem a csapágyas rendszer hűtőt. Mást tudnátok javasolni? Jah és a proci nincsen túlhajtva, alap órajelen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), valamint egy PCI slotos hűtő, mely fújja ki a gépházból a meleg levegőt. Azonban így is 64-65 fokos a processzor. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen hűtést tudnátok ajánlani, ami hatásos és kevésbé zajos? Én jelenleg egy CoolerMaster Jet 7+ proci hűtőre gondoltam, valamint kicserélem a csapágyas rendszer hűtőt. Mást tudnátok javasolni? Jah és a proci nincsen túlhajtva, alap órajelen működik.