- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
beencee
őstag
válasz
- Mixa -
üzenetére
Erről az AOpen extrém beállíthatósági lehetőségeiről (is) híres, illetve eléggé sokat keresgettem a neten, beszéltem az emberekkel ebből a topikból stb. És gyakorlatilag egyből ment, most azon vagyok, hogy melyik a legjobb beállítás, az ehhez a funkcióhoz (home server, lád adadtaim) még megfelelő sebesség és a lehető legkisebb fogyasztás.
-
beencee
őstag
Jutalom up

-
beencee
őstag
Nálam végül szépen beállt a Geode egy AOpen AK79D-400VN lapban, az adataimnál szereplő home-server konfigban, egy CNPS6000-es hűtő bordája van rajta passzívan, (Windows 2003 Server megy rajta).
Egy elég nagy IBM házban van, amiben elég nagy huzat van, elöl-hátul 2-2 92mm-es ventivel (hűteni kell az 5db hdd-t), 24 fokos szobában 2 óra 100%-os terhelés után 32 fokos a proci ezzel a beállítással: [link]
Nekem ehhez a felhasználáshoz tökéletes a teljesítménye (még lehet, hogy lejjebb is lehet csavarni), a lényeg nálam a minél kisebb fogyasztáson van, az állandó 7/24-es felhasználás miatt.
(Alapból különben nálam a AOpen lap 800-as Mobil AMDnek ismerte fel, (6x133)).
Ja, mégegy, amit valaki már korábban írt. Ebben a lapban 11x133 mellett, 1,25V-on instabil volt (néha nem bootolt be, Windows restart stb.), 1,3V megoldotta a dolgot. Lehet tápprobléma is, az xSeries zsírúj tápja viszi amúgy a konfigot.
Fogyasztásmérés tervbe véve.
[Szerkesztve] -
beencee
őstag
A képen a AMD Geode™ NX 1500@6W van, a Kraft által kínált pedig a AMD Geode™ NX 1750@14W, de ez csak sebességben, fogyasztásban különbözik.
(Különben délelőtt én is lábakat számoltam
, de aztán úgy tűnt jó lesz, meglátjuk.)
És különben is Kraftnak kell majd lecsillapítnia ennyi felizgatott embert
[Szerkesztve] -
beencee
őstag
Jó a meccs fiúk
, kíváncsian várom, mire jutunk. Én itt [link] találtam nagy felbontású fotókat, én nem látom, hogy baj lenne a lábakkal, szóljon, aki lát különbséget.
Aktív témák
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- EA Sports WRC '23
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Játékra vagy munkára? Az új AOC monitorokkal nem kell választani.
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 2600/16GB DDR4/RX 5700 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-32GTZR 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 memória kit.
- ASUS ROG Strix X670E-A Gaming WiFi alaplap.
- ASUS ROG Strix B550-F Gaming alaplap.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ment privi is.
, de aztán úgy tűnt jó lesz, meglátjuk.)
)