- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
sanyierik #68096 üzenetére
Én nem ráncigálnám azt a procit abban a lapban. Konkrétan azért, mert 4+1 vrm-es. (mondjuk jó lenne tudni, hogy rev 1,0 vagy 2,0 az az alaplap). Valaki segíthetne, mert a 2,0 ról nem találom, hogy milyen lehet...
Egyébként ha túlrágtad magad a bevezetőn, (azaz hogyan finomhangoljuk az fx-ünket) állunk rendelkezésre.Még valami! Az a hűtő max phenom II -re... ráncigált fx-re már kevés, tudom, mert szükségből használtam egyet 3 napig...
-
lee56
őstag
válasz
sanyierik #66871 üzenetére
Melyik revízió? UD3-hoz képest kevesebb a tápellátó fázis a lapon és a hűtése (bordázat) se olyan komoly, szóval lehet menni fog a tuning, de talán a lap majd korlátozó tényezője lesz. Jó lesz figyelned a többi hőmérsékleten kívül a VRM borda és környéke hőmérsékletét is.
Most néztem meg 1.0-n ez van : "This motherboard designs with Split Power Plane, 4+1 phase VRM to support AMD the latest 45nm AM3 Phenom™II/ Athlon™II processors." Egy 6-8 magos FX-ekhez ez már elég kicsike, főleg ha tuningolni szeretnéd.
-
Laraxior
titán
-
Plasticbomb
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bluetooth hangszórók
- Reklámblokkolók topikja
- Kutya topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest