- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
válasz Habugi #60244 üzenetére
Értem! Másodjára csak sikerült felfogni! Kupakban van a szenzor.
Belőlem is a tapasztalat beszél, nem a szakmaiság. Athlon64 nél még a maghő volt a magasabb. Intel E5200, E7200, E8200, Q9550 maghő mindegyiknél magasabb volt. Lehet mert ott még a magokat szenzorozták, nem a kupakot.
Másik, hogy a magok a hőforrás, tehát a hőátadási veszteség miatt a kupaknak alacsonyabb hőmérsékletűnek kellene lenni, mint a magoknak. Ez max 1-2 fok. De nem vagyok fizikában nagyon jártas, tévedés jogát fenn tartom. Írtad, hogy a maghő számított érték. Innentől azt figyelmen kívül hagyható.Akkor megnyugodtam. Kupak hő 62 fokot ért el IBT(FX patc-es) alatt ebben a nagy melegben "very high" beállításokon.
SzerK.
(#60245) hutoczky82
Volt több paszta teszt a ph!-n. A neves márkák drágább pasztái között 1-2 fok a különbség. Lényegében mindegy, hogy Mx2/4, Noctua, vagy mást használsz, egy sima paszta és ezek közt kb 5 fok eltérést fogsz tapasztalni. Ha neked megéri a felárat, akkor vegyél nyugodtan. De hogy melyik a legjobb, mindenki mást fog mondani. Én pl a Noctua NT-H1-re esküszök.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest