- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCoy
tag
Én mikor réges rég vettem 1 tbred-b magos aiuhb 2200+-t akkor a boltban a kezembe adták, megnézem és mit látok? Te ezen már volt paszta akkor ezt már nyúzták tovább nézem, te bazz ez levan sarkazva, mielött kifizettem volna mondtam is a boltosnak, hogy gyorsan adjon helyette másikat mert én ezt nem viszem el!!
-
Flashy
veterán
voltak ilyen érdekes példányok, én először olyat kaptam tbred2400+ helyett hogy unknown cpu type-nak írta a bios, 128k L2 volt benne és 18x-os (!) szorzólockja volt. valószínűleg buherált proci, csak félrekötötték a hídjait. természetesen azonnal cserélték, hiszen nem az amit kértem, neked is fogják. a 64k L2 nagyongáz.
ah most látom nem bolti, na az gáz. nézd meg a tetején, látszik-e a hidakon piszkálás nyoma, nem szabályos vágás, vagy kötés. meg lehet próbálni neten keresni leírást aztán nekiállni kötögetni hátha ez is csak véletlenül elrontott de igazából működő proci, de szerintem nem éri meg, vissza kéne vetetni.
[Szerkesztve] -
Rusy
tag
OLyan problémával fordulok hozzátok, hogy vettem egy Athlon Xp 2600+ (12,5X266Mhz 256K L2)-os procit. Valamiért az alaplapom ECS K7VTA3 V6.0 (KT333) Ilyen névvel ismei föl. A legutolsó kiadott bios van rajta, és az ECS honlapja szerint ismernie kellene a procit. Minden tesztprogram azt mondja rá, hogy ez egy Duron proci, és 64k L2 cach van benne. Szar lenne a proci?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest