- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brabbitz
aktív tag
válasz
hahakocka #9801 üzenetére
Igazából én is emiatt haragszok, hogy az istenbe kerül többe egy jobb X-es alaplap mint a legjobb csúcsprocijuk?
Váltanék már AM4-ről szívesen de így még nem megérős, mert egyébként már azonos-olcsóbb az AM5, a teljesitménytöbblet meg egyértelmű, de az alaplapok meg szörnyen drágák, sehogy nem jönnék ki jól belőle.
Jó lenne már ha az Intel visszatérne normális konkurenciával, mert úgy látszik az AMD is ugyanazt csinálja mint az Intel pont tíz évvel ezelőtt. -
brabbitz
aktív tag
válasz
Petykemano #9720 üzenetére
Szerintem meg kapni fog optimalizaciot is. Most sokan “csalodnak” Zen5-ben, pedig szerintem teljesen korrekt eredmenyeket hoz. Kesobb sztm sokat fog hozni meg a single core megerosodese, a 3D-s procikrol nem is beszelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest