- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brabbitz
aktív tag
válasz
Alogonomus #10105 üzenetére
Igaz, mondjuk szerintem ilyen szempontból már az IMC erősségéről is beszélünk. Kiváncsi vagyok mikor lesz lényegesen jobb memóriavezérlője az új AMD prociknak.
-
brabbitz
aktív tag
válasz
Alogonomus #10101 üzenetére
Én azt is élném ha viccen kívűl akkor váltanának az AMD-nél socketet mikor az már hátráltató tényező lenne. DDR6 még sehol nincs desktopra, PCIe6 talán...és ennyi? AM4-nél valóigaz akadályozó tényező volt már a DDR4 stb stb itt még van azért bőven mit kiakázni szóval szurkolok hogy neked legyen igazad.
-
brabbitz
aktív tag
válasz
hahakocka #9801 üzenetére
Igazából én is emiatt haragszok, hogy az istenbe kerül többe egy jobb X-es alaplap mint a legjobb csúcsprocijuk?
Váltanék már AM4-ről szívesen de így még nem megérős, mert egyébként már azonos-olcsóbb az AM5, a teljesitménytöbblet meg egyértelmű, de az alaplapok meg szörnyen drágák, sehogy nem jönnék ki jól belőle.
Jó lenne már ha az Intel visszatérne normális konkurenciával, mert úgy látszik az AMD is ugyanazt csinálja mint az Intel pont tíz évvel ezelőtt. -
brabbitz
aktív tag
válasz
Petykemano #9720 üzenetére
Szerintem meg kapni fog optimalizaciot is. Most sokan “csalodnak” Zen5-ben, pedig szerintem teljesen korrekt eredmenyeket hoz. Kesobb sztm sokat fog hozni meg a single core megerosodese, a 3D-s procikrol nem is beszelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Eladó Nintendo Switch!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest